BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAcun Ilıcalı'dan FETÖ'cü Kanter için flaş karar----

Acun Ilıcalı'dan FETÖ'cü Kanter için flaş karar

Acun Ilıcalı'dan FETÖ'cü Kanter için flaş karar
08 Kasım 2016 - 12:16 www.finansgundem.com

NBA'in resmi yayıncı olan Acun Ilıcalı, terörist başı Fetullah Gülen'e yakınlığıyla bilinen Enes Kanter'in maçlarını yayınlamama kararı aldı

Acun Ilıcalı, NBA takımlarından Oklahoma City Thunder forması giyen Enes Kanter'in Minnesota Timberwolves ve Miami Heat'e karşı oynadığı mücadeleleri canlı olarak yayınlamadı.

NBA'in resmi yayıncısı olan Ilıcalı'nın FETÖ'ye yakınlığıyla bilinen Enes Kanter'e ekranında yer vermek istemediği için böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

Öte yandan konuyla ilgili olarak TV8'den resmi bir açıklama gelmedi. yenisafak.com Spor Servisi'nin ulaştığı TV kanalından Oklahoma City Thunder maçlarıyla ilgili resmi bir bilgi verilemeyeceği söylendi.

FETÖ'cü Kanter'den Ilıcalı'ya tepki

15 Temmuz darbe girişinin baş sorumlusu olan Fetullah Gülen'e biat yemini eden Enes Kanter, Acun Ilıcalı'nın Oklahoma City Thunder'ın maçlarını yayınlayamayacağı bilgisini kendi sosyal medya hesabından alıntılayarak tepki gösterdi.

İşte Kanter'in Ilıcalı'nın maçlarını yayınlamayacağı bilgisini içeren o tweete gösterdiği tepki;

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)