BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisAcıbadem Kozyatağı kapanıyor----

Acıbadem Kozyatağı kapanıyor

Acıbadem Kozyatağı kapanıyor
16 Mayıs 2016 - 12:17 www.finansgundem.com

13 bin 700 metrekare kapalı alana sahip olan Kozyatağı Acıbadem'in kapanacağı konuşuyor peki çalışanlar ne olacak?

Acıbadem, Türkiye'nin ilk özel sağlık zincirlerinden biri. 1991 yılında küçük bir poliklinikte temelleri atılan Acıbadem Hastanesi, 25 yılda büyük bir hastane zincirine dönüşerek Acıbadem Sağlık Grubu adını aldı.
Bugün Grup, bünyesinde bulunan 18 hastane ve 13 tıp merkezinde 2 bin 600'ü doktor, 2 bin 600'ü hemşire olmak üzere yaklaşık 17 bin çalışanıyla hizmet veriyor. Mehmet Ali Aydınlar tarafından kurulan Grubun çok donanımlı hastaneleri bulunuyor. Grubun en önemli hastanelerinden biri Kozyatağı Acıbadem. 2004 yılında açılan hastanede 84 yatak, dört ameliyathane, sekiz yoğun bakım ünitesi bulunuyor.

13 bin 700 metrekare kapalı alana sahip olan Kozyatağı Acıbademin kapanacağı bilgisi kulislerde konuşuluyor. Duyulana göre mal sahibi ile şirket anlaşmazlık yaşamış. Kirada anlaşamamışlar. Acıbadem sağlık Grubu'nun en büyük hastane yatırımlarından biri ise İstanbul Altunuzade'de devam ediyor.

Marmara Üniversitesi Hastanesi'nin boşalttığı yerde Acıbademin en büyük hastane inşaatı hızla yükseliyor. Kaba inşaat bitmek üzere.

2017 yılında açılması planlanıyor. Son dakika sürprizi olmaz ise Acıbadem Kozyatağı'ndaki doktor, hemşire, personel ve ekipmanlar bu yeni hastaneye taşınacakmış. (Para Dergisi)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)