BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'li senatörden Putin'e yaptırım uygulanması teklifi----

ABD'li senatörden Putin'e yaptırım uygulanması teklifi

ABD'li senatörden Putin'e yaptırım uygulanması teklifi
01 Temmuz 2020 - 22:41 www.finansgundem.com

ABD'li Demokrat Senatör Bob Menendez, savunma bütçesine, Rusya'nın Taliban ile yaptığı iddia edilen 'anlaşma' nedeniyle Devlet Başkanı Vladimir Putin'e karşı yaptırım öngören düzenleme teklif etti.

Senato Dış İlişkiler Komitesi Kıdemli üyesi Bob Menendez, ABD Ulusal İstihbarat Direktörü'nün Moskova'nın Taliban'a Afganistan'daki ABD askerlerine saldırmaları için para verdiği iddialarının doğrulanması durumunda, 15 gün içinde Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Rusya Savunma Bakanlığı Ana İstihbarat Dairesi'ne (GRU) karşı yaptırım kararının alınmasını teklif etti.

Yaptırım, hesapların dondurulmasını ve ülkeye girişin yasaklanmasını öngörüyor. Ayrıca Rusya’nın savunma ve istihbarat sektörleriyle işbirliğinin yasaklanması teklif ediliyor.

Kremlin: ABD'de açıklaması zor şeyler oluyor

Kremlin Sözcüsü, Menendez’in teklifiyle ilgili Sputnik’e yaptığı açıklamasında, "Washington'da açıklanması çok zor şeyler yaşanıyor" dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)