BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'den Erdoğan-Biden görüşmesine ilişkin yeni açıklama----

ABD'den Erdoğan-Biden görüşmesine ilişkin yeni açıklama

ABD'den Erdoğan-Biden görüşmesine ilişkin yeni açıklama
28 Ekim 2021 - 22:53 www.finansgundem.com

Sullivan, Biden'ın Fransa ve Türkiye de dahil olmak üzere çeşitli ülkelerin liderleriyle önce Roma'daki G20 liderler toplantısı, ardından da İskoçya'daki BM iklim değişikliği konferansı kapsamında görüşme gerçekleştirmesinin beklendiğini açıkladı

ABD Başkanı Biden'a Avrupa ziyaretinde eşlik edecek olan ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, ABD Başkanı Joe Biden'ın uçağında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Biden'ın Glasgow'da görüşüp görüşmeyeceğinin sorulması üzerine Sullivan, "Biden ile Erdoğan'ın Glasgow'da görüşmesini bekliyorum. Şu anda bunu teyit edemem ancak şu anki beklenti bu" yanıtını verdi.

Sullivan, Türkiye'nin ABD'den F-16 talebine yaklaşımlarının ne olduğuna ilişkin ise "Bildiğiniz üzere Türkiye artık F-35 programında değil. F-16 programına gelince, ülkelerin nasıl savaş uçakları alacağına ilişkin uzun yıllardır uygulanan bir süreç var. Türkiye şimdi bu süreçte ve bu süreç devam edecek. Şu anda bu konuda söyleyecek başka bir şeyim yok" değerlendirmesinde bulundu.

Kim Jong-un 20 kilogram kaybetti

Sudan, ABD de dahil 6 ülkedeki büyükelçilerini geri çekti

Erdoğan, G20 ve Dünya Liderler Zirvesi’ne katılacak