BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'den ateşkesin taraflarına: Artık sonuçlandırılmalı----

ABD'den ateşkesin taraflarına: Artık sonuçlandırılmalı

ABD'den ateşkesin taraflarına: Artık sonuçlandırılmalı
04 Eylül 2024 - 03:17 www.finansgundem.com

ABD, İsrail ile Hamas arasındaki görüşmelerin sonuçlandırılması gerektiğini vurguladı. Miller, "Gazze'de halen onlarca rehine var ve onları eve getirecek bir anlaşma bekliyorlar. Bu anlaşmayı kesinleştirmenin zamanı geldi." dedi

ABD Dışişleri Bakanlığı, İsrail ile Hamas arasındaki ateşkes görüşmelerini sonuca ulaştırma zamanının geldiğini açıkladı.

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Matthew Miller, başkent Washington'daki günlük basın toplantısında, İsrail ile Hamas arasında Gazze'de ateşkes ve esir takasına yönelik görüşmelere değindi.

MİLLER: ANLAŞMAYI KESİNLEŞTİRME ZAMANI GELDİ

Miller, "Gazze'de halen onlarca rehine var ve onları eve getirecek bir anlaşma bekliyorlar. Bu anlaşmayı kesinleştirmenin zamanı geldi." dedi

"İsrail halkı, Filistin halkı ve dünya daha fazla beklemeyi göze alamaz." diyen Miller, ABD'nin önümüzdeki günlerde nihai bir anlaşmaya varmak için Mısır ve Katar dahil olmak üzere bölgedeki ortaklarıyla görüşmelere devam edeceğini söyledi.

Sözcü Miller, "Geçen haftaki görüşmelerde, kalan engellerle başa çıkma konusunda ilerleme kaydettik, ancak nihayetinde bir anlaşmayı sonuçlandırmak her iki tarafın da esneklik göstermesini gerektirecek." dedi.

Miller, tarafların, "hayır yerine, evet demek için" neden araması gerektiğini belirtti.

ABD, Mısır ve Katar, bir süredir İsrail ile Hamas arasında Gazze'de ateşkes ve esir takasına yönelik görüşmeleri yürütüyor.

Akdeniz'de 4,8 büyüklüğünde depremAkdeniz'de 4,8 büyüklüğünde deprem

 

Diyarbakır'dan acı haber: 1 şehitDiyarbakır'dan acı haber: 1 şehit

 

New York borsasında sert düşüşNew York borsasında sert düşüş

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)