BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaABD'de istihdam korkusu----

ABD'de istihdam korkusu

ABD'de istihdam korkusu
20 Mayıs 2013 - 07:18 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Obama, bütçe kesintilerinin sonucunda istihdam piyasasının düşüş kaydedebileceğini söyledi

Atlanta'da Demokrat Parti bağışçılarına konuşan ABD Başkanı Barack Obama, 1 Mart'ta devreye giren otomatik harcama kesintilerinin sonucunda ekonomi ve istihdam piyasasının düşüş kaydedebileceğini belirtti.
Zorunlu harcama kesintileri gibi Washington'daki bazı politikalardan ötürü büyümenin yavaşlayabileceğini söyleyen Obama, Demokrat Parlamenter Kampanya Komitesi'nin lansmanında yaptığı konuşmasında, "İstihdam piyasasında yeniden duraklama yaşayabiliriz" dedi.
Morehouse Üniversitesi'nde bağışçılara konuşan Obama, yeni mezunların enerjisinden ötürü heyecanlı olduğunu, ancak mezunların hâlen şartları zorlayıcı olan bir istihdam piyasasına girmeye hazırlandıklarını söyledi.
ABD'de tarımdışı istihdam Nisan'da beklenenden daha fazla ekleme yapmış ve işsizlik oranı da yüzde 7.5 ile 4 yılın en düşük seviyesine gerilemişti. Philadelphia bölgesinde imalat Mayıs'ta beklenmedik şekilde daralma kaydederken, geçtiğimiz hafta işsizlik başvurusu rakamları beklenenin üzerinde gelerel, büyümedeki yavaşlamanın Amerikan ekonomisini zorlayacağının sinyalini vermişti.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)