BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkABD ve İngiliz bankaları ilişkileri güçlendirme arayışında----

ABD ve İngiliz bankaları ilişkileri güçlendirme arayışında

ABD ve İngiliz bankaları ilişkileri güçlendirme arayışında
13 Mart 2017 - 08:27 www.finansgundem.com

ABD ve İngiliz bankaları ilişkilerini güçlendirme arayışına girdiler

İngiltere ve ABD'nin büyük bankalarının yöneticilerinin, İngiltere'nin Avrupa Bİrliği'nden ayrılması sonrasında iki ülke arasında finansam hizmetler alanında bağları güçlendirmek için bir grup oluşturdukları bildirildi.

Bloomberg News'un konuya yakın kaynaklara dayandırarak verdiği habere göre, bankacılık sektörü loby grubu TheCityUK, Brexit sonrasında İngiltere ile ABD arasında ticaret ve yatırım potansiyelini araştırmak üzere Barclays ve JP Morgan yöneticileri öncülüğünde bir komite oluşturdu. TheCityUK'nin başkanı da olan Barclays Başkanı John McFarlane projenin denetiminden sorumlu. Barclays CEO'su Jes Staley ise ABD'de bir alt komiteyi, JP Morgan Avrupa Başkanı Mark Garvin ise İngiltere'de bir alt komiteyi yönetiyor.

Oluşturulan komite, ABD Hazine Bakanlığı ve Hazine'ye bağlı finansal hizmetler ticaret ve yatırım kurulu ile birlikteç çalışıyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)