BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD kanıt sundu Rusya 'hayır' dedi----

ABD kanıt sundu Rusya 'hayır' dedi

ABD kanıt sundu Rusya 'hayır' dedi
31 Ağustos 2013 - 23:12 www.finansgundem.com

ABD'nin Moskova Büyükelçisi Michael McFaul, Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Ryabkov ile Suriye’deki son durumu konuşmak için bir araya geldi

Rusya Dışişleri Bakanlığı’nın resmi sitesinden yapılan açıklamada, görüşme talebinin Büyükelçi Michael McFaul’den geldiği belirtildi. Görüşmede 21 Ağustos tarihinde Şam yakınlarında kimyasal silah kullanımıyla ilgili olarak ABD’nin Suriye makamlarına yönelik suçlamalarını destekleyici kanıtlar sunmaya çalıştığı iddia edildi.
Açıklamada Ryabkov’un, Amerikan tarafını söz konusu olayı Şam’a karşı artan askeri baskı amacıyla kullanmaktan vazgeçmeye ve geçtiğimiz haziran ayında Lough Erne’de düzenlenen ‘G8’ zirvesinde alınan kararları tam olarak hayata geçirmek için fırsat vermeye çağırdığı belirtildi.
Ayrıca Rus tarafının, BM Güvenlik Konseyi’ni atlayarak Suriye'ye karşı herhangi bir askeri harekâtın, uluslararası hukukun açıkça ihaleli olacağını dile getirdiğinin altı çizildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)