BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaABD hisseleri Yunanistan ile geriliyor----

ABD hisseleri Yunanistan ile geriliyor

ABD hisseleri Yunanistan ile geriliyor
17 Şubat 2015 - 18:40 www.finansgundem.com

ABD hisseleri Yunanistan endişeleri ile geriliyor

ABD hisseleri, Standard & Poor's 500 Endeksi'nin geçen hafta rekor kırmasının ardından, Yunanistan ile Avrupalı kreditörler arasındaki anlaşmazlığın sürmesi ile geriliyor.

S&P 500 yüzde 0.3 gerileyerek, New York saati ile 09:42'de 2,090.79 puan oldu. Dow Jones endeksi 57.31 puanlık kayıpla 17,962.04'e geldi. Dün piyasalar tatil nedeniyle kapalıydı.

Cincinnati merkezli Schaeffer's Investment Research kıdemli hisse senedi analisti Joe Bell ''Gözler Yunanistan ve Avrupa üzerinde olmaya devam ediyor. Henüz anlaşma sağlanamasa da, görüşmelerin tamamen çıkmaza girdiğini düşünmüyorum. Yatırımcılar genel itibariyle rehavete kapılmış durumda'' diye konuştu.

Yunanistan ile kreditörleri arasında bir anlaşma sağlamaya yönelik müzakereler dün sonuçsuz kalmıştı. Anlaşma olmaması halinde Yunan hükümeti Mart'ta finansman sıkıntısı yaşayabilir.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)