BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD Dışişleri Bakanı Blinken, barda sahneye çıktı----

ABD Dışişleri Bakanı Blinken, barda sahneye çıktı

ABD Dışişleri Bakanı Blinken, barda sahneye çıktı
15 Mayıs 2024 - 01:54 www.finansgundem.com

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Ukrayna'nın başkenti Kiev'i ziyaretinde barda sahneye çıkarak gitar çalıp, Ukrayna'nın özgürlük mücadelesine atıfla "Rockin' in the Free World" şarkısını söyledi.

Halen devam eden Rusya-Ukrayna savaşında Kiev'e verdiği güçlü destekle öne çıkan ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Kiev'de gittiği bir barda elektronik gitar çalıp şarkı söyledi.

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Matthew Miller, X hesabından yaptığı paylaşımda, Bakan Blinken'ın Kiev'de ziyaret ettiği bir bardaki fotoğrafı paylaştı.

Miller'ın, "Ukrayna özgür dünya için ayağa kalktı, özgür dünya da Ukrayna'ya destek veriyor." ifadesiyle yaptığı paylaşımda, Blinken'ı Kiev'de takip eden ABD'li bir gazetecinin paylaşımı alıntılandı.

Paylaşıma göre Blinken, gittiği mekanda eşlik ettiği müzik grubuyla Neil Young'ın "Rockin' in the Free World" adlı şarkısını seslendirdi.

Miller'ın daha sonra paylaştığı videoda, Blinken'ın sahneye çıkarak önce Ukrayna halkına ABD'nin desteğini dile getirdiği ve ardından Ukrayna'nın özgürlük mücadelesine atıfla "Rockin' in the Free World" şarkısını söylediği anlar görüldü.

X'teki paylaşımın altına yapılan bazı yorumlarda, ABD'nin Ukrayna'ya gereken desteği son dönemde vermediği yorumları yapılırken, bazı kullanıcılar da ABD'nin Gazze'nin özgürlüğü için hiçbir şey yapmadığını vurguladı.

BM'den 'Harkiv' uyarısı

 

Amerikalıların akıl sağlığı sosyal medyaya emanet

 

Rus ordusunda kritik değişim: Tercihi neden ekonomist oldu?

 

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.15 Mayıs 2024 09:47

    Ukraynaya özgürlük GAZZEYE BOMBALARIYLA YIKIM ÖLÜM AÇLIK ZULÜM SEFALET ŞARKILARI SÖYLÜYORLAR

  • E.g.15 Mayıs 2024 08:49

    MASUM GAZZELİLERE "BOMBALARLA ÖLÜM " TANKLARLA HÜCUM"" İŞ MAKİNALARIYLA YIKIM" SAĞ KALANLARA KÖLELİK ŞARKISINI SİYONİST BİDEN/NETANYAHU İLE AYLARDIR SÖYLÜYORLAR UKRAYNAYA ÖZGÜRLÜK KELİMESİNİ GAZZEDE YAPTIKLARINI GİZLEMEK/ÖRTMEK İÇİN KULLANIYORDUR