BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkABank'ta üst düzey atama----

ABank'ta üst düzey atama

ABank'ta üst düzey atama
10 Ocak 2018 - 13:56 www.finansgundem.com

ABank’ta, Ticari ve KOBİ Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine Esra Kıvrak atandı.

ABank tarafından yapılan açıklamada, Ticari ve KOBİ Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine Esra Kıvrak’ın atandığı belirtildi.

ABank Genel Müdürü Kaan Gür, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Ülkemiz ekonomisinin büyümesinde ticari faaliyetler büyük bir önem taşıyor. ABank olarak bu bilinçle müşterilerimizin ticari faaliyetlerini destekleyecek hizmetlerimizi sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu doğrultuda, yeni Genel Müdür Yardımcımız Sayın Esra Kıvrak’ın, derin bilgi birikimi ve deneyiminin, bankamızın gelecek hedeflerine ulaşmasında önemli katkılar sağlayacağına inanıyor, ABank ailesindeki yeni görevinde kendisine başarılar diliyorum.”

Esra Kıvrak ise, ABank’ın çeyrek asrı geride bırakmış köklü bir kurum olduğunu belirtirken, “ABank olarak müşterisini anlayan ve katma değer yaratan bir anlayış sergileyerek, sektörde fark yaratacağımıza inancım tam. ABank ailesi ile birlikte başarılı bir geleceğe doğru emin adımlarla yürüyeceğiz.” dedi.

Esra Kıvrak Kimdir?

Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunu olan Esra Kıvrak, 1989 yılında adım attığı bankacılık sektöründe çeşitli bankalarda pazarlama ve satış alanlarında üst düzey yöneticilik görevleri üstlenmiştir. 2002-2011 yılları arasında Garanti Bankası’nda Kurumsal Bankacılık Şube ve Bölge Müdürü görevlerini takiben, 2011-2017 yılları arasında KOBİ Bankacılığı Pazarlama Koordinatörü olarak görev almıştır.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)