<
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem8 yaşındaki çocuğa puma saldırdı----

8 yaşındaki çocuğa puma saldırdı

8 yaşındaki çocuğa puma saldırdı
31 Temmuz 2023 - 15:43 www.finansgundem.com

ABD'de annesiyle kamp yapan 8 yaşındaki çocuğa puma saldırdı. Adı açıklanmayan çocuğun hafifçe yaralanmasına rağmen ileri tetkik için hastaneye kaldırıldığı açıklandı.

ABD'nin Washington eyaletindeki milli parkta annesiyle kamp yapan çocuğa puma saldırdı.8 yaşındaki çocuk, Olympic Ulusal Parkı'nda cumartesi gerçekleşen saldırıda hafif yaralandı.

Independent Türkçe'de yer alan habere göre, ABD Milli Park Hizmeti dünkü açıklamasında adı açıklanmayan annenin, bağırıp çığlık atmasının ardından uzaklaştığını bildirdi. Park personelinin saldırıyı haber alır almaz olaya müdahale ettiği duyuruldu.

MİLLİ PARKLAR KAPATILDI

Saldırının gerçekleştiği parkın Lake Angeles ve Heather Park bölgelerindeki kampçılar tahliye edilirken buralar bir sonraki duyuruya kadar kapatıldı.

Olympic Ulusal Parkı biyoloğu Tom Kay, "Bu olayın ekstrem niteliği sebebiyle Lake Angeles bölgesini ve civardaki birkaç patikayı kapatıyoruz" dedi.

Yaban hayatı uzmanları pumayı aradıklarını söyledi. Hayvan bulunursa itlaf edilip nekropsi yapılması planlanıyor.

Milli Park Hizmeti, "Pumalar nadiren görüldüğü ve insanlara yönelik saldırılar çok nadir olduğu için nekropsi, hayvanın neden saldırdığına dair ipuçları sağlayabilir" ifadesini kullandı.

Parkın tamamının puma bölgesi kabul edildiğini hatırlatan yaban hayatı yetkilileri, ziyaretçileri uyararak tek başına yürüyüşe gidilmemesini ve puma görenlerin çok ses çıkarmasını istedi.

Resmi verilere göre Washington yaklaşık 2 bin yetişkin pumaya ev sahipliği yapıyor. Yetkililer, bu hayvanın yakalanmasının zor olduğunu ve insanlarla nadiren etkileşime girdiğini söylüyor.

Wagner paralı asker alımını sonlandırdı

 

Denizaltı faciasının sorumlusu OceanGate'in skandal yeni projesi!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)