BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans Kulis7 milyonla kaçan bankacı yakalandı----

7 milyonla kaçan bankacı yakalandı

7 milyonla kaçan bankacı yakalandı
27 Temmuz 2012 - 13:07 www.finansgundem.com

KKTC'de Lefkoşa bir bankanın müdürü olan Mahmut Karımış, İstanbul'da yakalandı

KKTC’nin başkenti Lefkoşa’daki özel bir Türk bankasının şube müdürü Mahmut Karımış, hafta başında bankanın İstanbul’daki genel müdürlüğünden aldığı 3 milyon lira ve 1.5 milyon Euro ile (Yaklaşık 7.5 milyon lira) sırra kadem basmıştı. Facebook üzerinden 'Ben artık Havanalı’yım' diyen Karımış, İstanbul'da yakalandı.
İstanbul merkezden KKTC'deki banka şubesine götürmek üzere aldığı 7 milyon lira ile kayıplara karışan bankanın şube müdürü Mahmut Karımış, İstanbul Hilton Oteli'nde yakalandı. Karımış yakalandığında yanında para olmadığı, polisin paraya ulaşmak için çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.
KKTC'DE BOMBA ETKİSİ YAPTI
KKTC’de bomba etkisi yapan skandal, geçen yıl Ada’ya gelen 44 yaşındaki banka müdürü Mahmut Karımış’ın, hafta başında bavulla para transferi yapmak üzere gittiği İstanbul’dan dönmemesi üzerine ortaya çıkmıştı.
Şube personeli, müdürlerinin mesaiye gelmediği bilgisini vermesi üzerine polis alarma geçti. Banka yetkilileri önceki akşam yazılı bir açıklama yaparak, şube müdürlerinden Salı günü saat 13.15’ten bu yana haber alınamadığını ve polisin olayı soruşturduğunu açıkladı.
Ailesini aradı, ‘iyiyim’ dedi
Şube müdürünün, KKTC’ye giriş yapmadığı ve İstanbul’da kaybolduğu belirtildi. KKTC gazetelerinin tümü haberi manşetten verirken Mahmut Karımış’ın önceki gün ailesini arayarak, “Merak etmeyin, hayattayım” dediği öğrenildi. Mahmut Karımış ayrıca facebook hesabına da “Ben artık Havanalı’yım” (Küba’nın başkenti) mesajı koydu. Mahmut Karımış’ın daha önce Küba’ya tatile gittiği de facebook’taki fotoğraflarından ortaya çıktı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)