BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılık600 BDDK personeli taşındı!----

600 BDDK personeli taşındı!

600 BDDK personeli taşındı!
17 Mayıs 2016 - 11:13 www.finansgundem.com

BDDK Başkanı Mehmet Ali Akben, 600 civarındaki personelin bir kısmının taşındığını açıkladı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Mehmet Ali Akben, BDDK merkezinin Ankara'dan İstanbul'a taşınmasına başlandığını ve personele gerekli tebligatın yapıldığını açıkladı.

Akben, yaklaşık bir yıl önce kurumun merkezinin Ankara’dan İstanbul’a taşınma konusunda karar alındığını, bu yönde gerekli çalışmaların sürdürüldüğünü ve geçen hafta itibarıyla taşınma işleminin başladığını aktararak, öncelikle İstanbul'daki eski binada çalışanların yeni genel merkeze geçmiş olacağının bilgisini verdi.

Akben, İstanbul Esentepe'deki yeni binada masaların ve teknik altyapının hazırlandığını bildirerek, mevcut durumda İstanbul ve Ankara'da görevli 600 civarındaki personelin bir kısmının taşındığını, haziran ayı itibarıyla da taşınmanın tamamlanmasını planladıklarını kaydetti.

İki binanın birleşmesiyle hem dağınıklığın giderilerek yönetim açısından rahatlığın sağlanacağını hem de kira ve operasyonel maliyetler açısından tasarruf sağlanacağını belirten Akben, İstanbul Finans Merkezinde bulunan BDDK mülkünün yapımı tamamlandığında kendi yerlerine geçeceklerini kaydetti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • MESUT UĞUR-ARTI FİNANCE19 Mayıs 2016 22:37

    maşallah..hayırlı olsun..sıhhat afiyet ve muvaffakiyetler dilerim..sevgilerimle

  • ahmet17 Mayıs 2016 15:48

    12 sene boyunca BDDK kurumuna hizmet veren temizliği güvenliği teknik ve iç hizmetlerde çalışan kişileri taşeron firmasının kucağına atarak yeni geçtiği yere yeni insanlar yeni taşeron firma alarak gidiyor kısaca insanları mağdur ederek gidiyor