BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans Kulis60 MİLYAR DOLAR HANGİ BANKADA?----

60 MİLYAR DOLAR HANGİ BANKADA?

60 MİLYAR DOLAR HANGİ BANKADA?
03 Mart 2009 - 11:29 www.finansgundem.com

Geçen hafta sonu BDDK Başkanı Tevfik Bilgin’in kuzey Avrupa ülkesindeki bir bankada Türklerin 60 milyar dolarının olduğu açıklaması sektörde tartışma yaratmıştı.

Geçen hafta sonu BDDK Başkanı Tevfik Bilgin’in kuzey Avrupa ülkesindeki bir bankada Türklerin 60 milyar dolarının olduğu açıklaması sektörde tartışma yaratmıştı. Kimileri bunu şehir efsanesi olarak yorumlamış, kimileri de yurtdışında Türklerin ne kadar tasarrufunun olduğunu bilmenin imkansız olduğunu belirtmişti. Ama kafalarda da bir soru işareti kalmıştı: 60 milyar dolar acaba Kuzey Avrupa’da hangi bankada? Gerçi Türklerin ağırlıklı olarak hesabının İsviçre’de olduğu söylenir ama başkanın burada coğrafya hatası yaptığını varsayarsak bankacıların aklına iki banka geliyor: UBS ve Credit Suisse. Eğer coğrafyası çok kuvvetliyse Almanya’da Deutsche Bank olabileceği konuşuluyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)