BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans Kulis6 ay hiç bir bankada çalışamayacak!----

6 ay hiç bir bankada çalışamayacak!

6 ay hiç bir bankada çalışamayacak!
11 Kasım 2009 - 09:28 www.finansgundem.com

ING Bank Genel Müdürü Hakan Eminsoy'un beklenmedik bir anda görevinden ayrılması ve yerine yeni bir atama yapılması finans çevrelerinde şok etkisi yaptı.

Finans çevrelerinde konuşulanlara göre Oyakbank'ı satın alarak Türkiye pazarına giren ING Bank, OyakBank Genel Müdürü Hakan Eminsoy ile 3 yıllık anlaşma yapmıştı. Ancak üç yıllık süre dolmadan Eminsoy görevinden ayrıldı. Finans çevrelerinde konuşulanlara göre Eminsoy ve ING Bank yönetimi bu konuda anlaştı. Heminsoy'un istediklerini aldığı, ING Bank'ın ise buna karşılık Eminsoy'dan 6 ay süre ile hiçbir bankada çalışmayacağına dair yazılı bir sözleşme aldığı söyleniyor. İlk satın alma işleminde gazetecilerin "koltuk sağlam mı sorusuna" Eminsoy, "Koltuklar gelip geçicidir. Onun için koltuğun sağlam olması önemli değil. Önemli olan karıyer sağlam olsun" diye yanıtlamıştı. Bu arada Eminsoy, finans çevrelerinde sevcilen bir bankacı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)