BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSpor58 yıllık efsane zor durumda: Balıkesirspor'un marka ve logosu satışta!----

58 yıllık efsane zor durumda: Balıkesirspor'un marka ve logosu satışta!

58 yıllık efsane zor durumda: Balıkesirspor'un marka ve logosu satışta!
16 Ekim 2024 - 10:26 www.finansgundem.com

Türkiye’nin köklü futbol kulüplerinden Balıkesirspor, ekonomik sorunlar nedeniyle büyük bir krizle karşı karşıya. 2014 yılında Süper Lig’de mücadele eden Balıkesirspor’un marka ve logosu, icra yoluyla satışa çıkarıldı.


1966 yılında kurulan Balıkesirspor, Türkiye futbol tarihinde önemli bir yere sahip. Uzun yıllar boyunca Süper Lig ve alt liglerde mücadele eden kırmızı-beyazlı ekip, son yıllarda maddi zorluklar ve borçlarla gündemdeydi. 2017’den beri devam eden hukuki süreçte, kulübün borçları nedeniyle birçok kez haciz işlemi başlatıldı. Bu süreçte, avukat Turgut Özgüç Özgür'ün, Başkan Ümit Arslan döneminde verdiği borcu geri alamadığı gerekçesiyle başlattığı hukuki girişim sonuca ulaştı ve Balıkesirspor’un marka ve logosu icradan satışa çıkarıldı.

917 BİN TL BEDELLE SATIŞA ÇIKIYOR

MedyaRadar’ın haberine göre; Balıkesir İcra Dairesi Müdürlüğü, kulübün "Balıkesirspor 1966" ibareli marka ve logosunu açık artırmaya çıkarma kararı aldı. İlanda, marka ve logonun 2017 yılında Türk Patent ve Marka Kurumu’nda tescillendiği ve 2027’ye kadar koruma altında olduğu belirtildi. Muhammen bedel ise 917 bin 145 TL olarak belirlendi. Satış, 28 Kasım 2024 tarihinde yapılacak açık artırma ile gerçekleşecek.

DAHA ÖNCE DE HACİZ KRİZLERİ YAŞANDI

Balıkesirspor, 2022 yılında da futbolcu Ali Öztürk’ün 320 bin TL’lik alacağını tahsil edememesi sonucu gündeme gelmişti. Avukatlar kulüp tesislerine gelerek televizyon, klima, bilgisayar gibi eşyaları haczetmek istemiş ancak haciz işlemi bir miktar ödeme karşılığında durdurulmuştu. O dönemde kulüp başkanı Feyyaz Çiftçi, bu tür girişimlerin kulübü rencide edici olduğunu ifade etmişti.

Bu son gelişme, Balıkesirspor'un yaşadığı mali krizi derinleştirirken, taraftarlar ve futbolseverler kulübün geleceği için endişe duyuyor.

Gençlerbirliği'nde haciz şoku: Şampiyonluk kupası tehlikede!Gençlerbirliği'nde haciz şoku: Şampiyonluk kupası tehlikede!

 

Dünyaca ünlü oyuncu her şeyini kaybetti, evine haciz geldi!Dünyaca ünlü oyuncu her şeyini kaybetti, evine haciz geldi!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)