BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılık5 büyük bankaya ret!----

5 büyük bankaya ret!

5 büyük bankaya ret!
13 Nisan 2016 - 15:44 www.finansgundem.com

ABD'de Federal Deposit Insurance Corp., beş büyük bankanın batmaları durumunda vergi mükelleflerine maliyet yüklemeden izleyecekleri yollara ilişkin ibraz ettikleri planları rededdi

JPMorgan Chase & Co., Bank of America Corp. ve diğer üç önemli banka, finansal sisteme zarar vermeden iflas edebilecekleri konusunda düzenleyicileri ikna edemediler. Şimdi ise söz konusu bankalar, Washington tarafından daha sıkı kontrol altında olma durumuyla karşı karşıya.

Aralarında Wells Fargo & Co, Bank of New York Mellon Corp. ve State Street Corp. da bulunan bankalar, düzenleyicilerin taleplerini karşılayamaması ardından ibrazlarını rafa kaldırmaları gerekiyor. Geri çevrilen bankaların, planlarını yeniden yazmak için 1 Ekim'e kadar süreleri var. Bankaların ibrazlarının ikinci kez reddedilmesi durumunda, Federal Deposit Insurance Corp.'in (FDIC) bu bankalara yönelik sermaye yeterliliği, likidite gibi unsurlarda değişiklik yapma yetkisi bulunuyor.

FDIC Başkanı Martin Gruenberg, “FDIC ve Fed, sistematik olarak önemli finansal kurumların iflas etmeleri durumunda vergi mükelleflerine herhangi bir maliyet yüklenmeyecek bir yol izlemelerini sağlamak konusunda kararlı şeklinde görüş bildirdi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)