BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin45 yaşına yapay komada girdi----

45 yaşına yapay komada girdi

45 yaşına yapay komada girdi
04 Ocak 2014 - 02:36 www.finansgundem.com

Geçirdiği kayak kazasının ardından yaşam mücadelesi veren ünlü Formula 1 pilotu Schumacher'in dün doğum günüydü, hastane önünde sevgi seli oluştu

Fransa Alpleri’nde pazar günü kayak yaparken kafasını taşa çarparak kaza geçiren efsanevi Alman F1 pilotu Michael Schumacher, dün yaşam mücadelesi verdiği hastane yatağında 45’inci yaşına girdi.

Schumacher’in yattığı hastanenin önü,Ferrari taraftarlarıyla dolup taştı. Michael Schumacher'i eşi Corinna Schumacher, babası Rolf Schumacher ve F1 pilotu kardeşi Ralf Schumacher ziyaret etti.

İtalya ve Fransa'dan otobüslerle gelen Ferrari taraftarları, Schumacher'in bir süredir tedavi gördüğü Grenoble Hastanesi önünde toplandı.

"Schumi, sadece seni ve aileni düşünüyoruz" yazan dövizler taşıyan grup adına yapılan açıklamada, "Michael Schumacher'in doğum günü. Şu saatlerde hayatının en önemli yarışında. Biz de onu unutmadığımızı göstermek istedik. Forza Micheal" ifadesine yer verdi. Ferrari takımı Grenoble Hastanesi'nin bahçesinde saygı duruşunda bulundu.



O SAVAŞÇIDIR VAZGEÇMEZ

Pilotun babası Rolf Schumacher, gözyaşları içinde oğlunun doğumgünü dolayısıyla yaptığı açıklamada "Michael savaşçı bir kişilige sahip. Yaşam mücadelesini bırakmayacak" dedi. Schumacher’in eşi Corinna da “O bir savaşçıdır. Vazgeçmeyecek” açıklaması yaptı.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)