BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknoloji4.5 G android ve iphone telefon ayarları nasıl yapılır?----

4.5 G android ve iphone telefon ayarları nasıl yapılır?

4.5 G android ve iphone telefon ayarları nasıl yapılır?
01 Nisan 2016 - 11:32 www.finansgundem.com

Cep telefonunda 4.5 G ayarı nasıl yapılıyor iphone telefonlarda neden 4.5 G yerine LTE yazıyor? 4.5 G geçişi nasıl yapılır sim kart değişimi yapmak için neler yapmak gerekiyor?

4.5G nedir ve cep telefonunuzda 4.5 G için hangi ayarları yapmanız gerekiyor? Bugün itibariyle başlayan 4.5G cep telefonu faturalarını ne kadar artıracak, 4.5'ye uyumlu cep telefonları hangileri?

Günün en çok merak edilen 4.5 G soruları bunlar. Sizler için merak ettiğiniz soruların yanıtlarını biraraya getirdik. İşte 4.5G hakkında bilmeniz gerekenler;

1 Nisan 2016 tarihi itibariyle hayatımıza giren 4.5G ile mobil cihazlarımızdan internet kullanımı daha da hızlanacak. Örnek verecek olursak dün 1 saatte indirdiğiniz filmi bugün sadece 6 saniyede indireceksiniz. 4.5 G sizlere yaklaşık 10 katı daha hızlı internet sunacak. İşte faturalar konusundaki uyarı da bu konuyla ilgili. İnternetiniz çok hızlı olacağınız için izleyeceğiniz video sayısı ya da indireceğiniz film artacak. Bu da farkına varmadan çok daha fazla internet kullanımı demek olacak. 3G'de 2 GB internet yeterliyken 4.5G'de 6 GB internet bile size az gelecek.

4.5G'YE NASIL GEÇİLİR?

4.5 G'ye geçmek için öncelikle SIM kartınızı değiştirmeniz gerekiyor. Tüm operatörler SIM kart değişimini şu anda ücretsiz yapıyor. Bu işlemi yaptığınızda operatörünüz sizi 4.5 G sistemine taşımış olacak.

ANDROID CEP TELEFONU 4.5 G AYARI NASIL YAPILIR?

Şayet SIM kartınızı değiştirmenize rağmen cep telefonunuz 4.5G'yi göstermiyorsa ne yapacaksınız? Bunun için cep telefonunuzda da bir ayar yapmanız gerekiyor. Samsung gibi android telefonlar için 4.5 G ayarları nasıl yapılıyor? 4.5 G ayarını açmak için cihazınızın AYARLAR bölümüne gidin. Daha sonra şebeke ayarlarının olduğu bölümde şebeke modu bölümüne girin. Burada 4G veya LTE olarak yazan seçeneğin seçili olması gerekiyor. Eğer sadece 3G veya 2G şebeke modu seçili olursa, cihaz 4.5G hızından faydalanamıyor.

IPHONE 4.5G AYARLARI NASIL YAPILIYOR

Peki iphone için 4.5 ayarları nasıl yapılıyor? iPhone telefonlar için Ayarlar/Hücresel/Hücresel veri seçenekleri kısmını tıklayın. Orada Ses - Veri kısmına girdiğinizde LTE (iphone'larda 4.5 G yerine LTE yazıyor) seçiliyse cep telefonunuz 4.5 G kullanıyor demektir. Eğer isterseniz aynı yerde 3G'yi seçip onu kullanmaya devam de edebilirsiniz.

CEP TELEFONU EKRANINDA 4.5 G Mİ YAZIYOR?

4,5G'nin kapsamında ilk aylarda telefonların marka ve modeline göre ekranda "4G", "LTE" veya "4,5G" yazacak. Zamanla güncellemeler ve yeni model telefonların gelmesiyle hemen hemen tüm telefonların ekranlarında 4,5G ibaresi yer alacak.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)