BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem3 işçinin hayatını kaybettiği maden ocağının sahibi tutuklandı----

3 işçinin hayatını kaybettiği maden ocağının sahibi tutuklandı

3 işçinin hayatını kaybettiği maden ocağının sahibi tutuklandı
22 Kasım 2018 - 04:39 www.finansgundem.com

Zonguldak Kilimli'de 3 işçinin hayatını kaybetmesine yol açan patlamanın meydana geldiği ruhsatsız ocağın sahibi İsmail Aygün tutuklandı

Zonguldak'ın Kilimli ilçesine bağlı Çamlık Mahallesi Dağ Yolu Sokağı'ndaki ruhsatsız maden ocağında 3 işçinin hayatını kaybettiği patlamanın ardından ocak sahibi İsmail Aygün tutuklandı. 

Kaçak maden ocağında dün sabaha karşı gaz sıkışması nedeniyle patlama meydana geldi. Bazı işçiler maskelerini takarak dışarı çıkmayı başarırken mahsur kalan Evren Cinemre ve Adem Alibaş isimli işçiler arkadaşları tarafından kurtarıldı.

Ocakta mahsur kalan 3 işçi için sabaha kadar AFAD ekipleri tarafından sürdürülen kurtarma çalışmaları sonunda Kenan Çavuş, Hasan Gençtürk ve Uğur Göktaş'ın cansız bedenine ulaşıldı.

Arkadaşları tarafından kurtarılan ve Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Evren Cinemre ve Adem Alibaş'ın ise ağır yanıklarının bulunduğu ve hayati teklikelerinin sürdüğü ifade edildi. Kurtarma çalışmaları sırasında gazdan etkilenen 5 işçi de hastanede tedavi altına alındı. 

GÖZALTI VE TUTUKLAMA

Yaşanan gelişmelerin ardından ruhsatsız kömür ocağının sahibi İsmail Aygün gözaltına alındı. Aygün, emniyetteki ifadesi alındıktan sonra akşam saatlerinde adliyeye sevk edildi. Savcılıktaki ifadesinin ardından nöbetçi mahkemeye çıkarılan Aygün, 'Taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olmak' suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)