BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans Kulis2.000.000’uncu BES’li Deniz’den…----

2.000.000’uncu BES’li Deniz’den…

2.000.000’uncu BES’li Deniz’den…
03 Mart 2010 - 00:39 www.finansgundem.com

Bireysel emeklilik sistemine 2 milyonuncu kişinin dahil olması Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın katıldığı bir basın toplantısıyla kamuoyuna duyurulmuştu. Malum BES şirketleri için bu önemliydi ve bir iki aydır bu toplantı için hazırlık yapılıyordu.

Nihayet bu toplantı önceki hafta yapıldı. Hatta 2 milyonuncu BES katılımcısına Ali Babacan bir de plaket verdi. Peki 2 milyonuncu BES katılımcısı hangi şirkettendi? Herkes gibi ben de bu soruyu merak ettim. Toplantıda bu soruya yanıt verilmedi. Çünkü BES yöneticileri şirketleri değil sektörü konuşmaya geldiklerini söyleyerek şirketlere yönelik bilgi vermekten kaçındılar. Sonradan öğrendik 2 milyonuncu katılımcı sektöre en son giren Deniz Emeklilik şirketinden. Böyle olunca sektörde kıyasıya rekabet eden büyükler de bu durumdan rahatsızlık duymamış... Bu arada BES’te katılımcı sayısı 2 milyon 14 bini, fonların büyüklüğü de 9 milyar 397 milyonu geçti. Avivasa ile Anadolu Hayat ve Emeklilik’in rekabeti ise tam gaz sürüyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)