BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem200 HAS partili CHP'ye katıldı----

200 HAS partili CHP'ye katıldı

200 HAS partili CHP'ye katıldı
28 Ekim 2013 - 11:11 www.finansgundem.com

Kapatılan HAS Parti üyesi bir grup törenle CHP’ye katıldı

Bakırköy’de düzenlenen törenle çoğunluğunu eski HAS Partililerin oluşturduğu yaklaşık 200 kişiye CHP rozeti takıldı.
Törende konuşan CHP Genel Başkanı Yardımcısı Umut Oran, CHP’nin hem kuruluşu hem kurtuluşu gerçekleştirmiş 90 yıllık koca bir çınar olduğunu söyledi. Oran, ulu çınarın yeni filizlerle beraber artık daha ileriye taşınması gerektiğini kaydetti.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a fahri doktora ünvanı verilmesini eleştiren CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu da “YÖK Başkanı’na bir çağrıda bulunmak istiyorum. Rektörlerin ucuz yalanma yarışından vazgeçmesini sağlamak amacıyla YÖK adına, bütün üniversiteler adına Başbakana fahri doktora ünvanı versinler. Gerçekten de o cübbeyi bir defa giysin bir daha giymesin. 150 üniversite var. Dünyada bu kadar çok fahri doktora ünvanı alan başka siyasetçiyok. Biraz düşünmesi lazım. Niye veriyorlar, niye alıyor? Akademi dünyasına siyaset dünyasına ne katmış? Biraz düşünmesi lazım. Yani üniversiteleri bu kadar değersiz hale getirmemesi lazım. Rektörleri bu kadar yalakalık yarışına sokmaması lazım. Bu nedenle eğer beni dinleyecekse YÖK başkanı bir üniversitelerarası kurul toplantısında bütün üniversiteler adına toptan bir diplomaversinler sayın Başbakana biz de kurtulalım.” diye konuştu.
‘BAŞKANIMIZIN ÇAĞRISINA UYUP KATILACAKLAR’
Kısa süre önce Eyüp, Fatih ve başka ilçelerden de partilerine katılım olduğunu ifade eden CHPİstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, “Önümüzdeki günlerde sayın genel başkanımızın yaptığı çağrıya uyan ve katılan başkaları da olacak. İstanbul il örgütü yapmış olduğu çalışmaları sonucunda o örgütün her bir bireyiyle beraber İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni kazanacak arkadaşlar.” ifadelerini kullandı.
Kapatılan HAS Parti’nin genel başkan yardımcılarından Zeki Kılıçaslan da değişik partilerden bir araya gelerek kula kulluğu kabul etmeyecek olan HAS Parti’yi kurduklarını söyledi. Kılıçaslan, “Ama bildiğiniz hikaye bu parti feshedildi. Ama fikir feshedilemez. Bu fikir yaşıyor. CHP’de daha da büyüyecek bu fikir, bunun için buradayız.” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından çoğunluğu eski HAS Parti üyesi olduğu belirtilen yaklaşık 200 kişiye CHP rozeti takıldı.
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • SÖMÜRÜN BAKALIM28 Ekim 2013 21:56

    DİNİ DUYGULARI SÖMÜRENLER İSLAM DÜŞMANI OLMUYOR DA CHP Mİ İSLAM DÜŞMANI OLUYOR.BİRAZ MANTIK..

  • ANLIYANA28 Ekim 2013 15:07

    kıskananlar çatlasın potlasın

  • ömer muhtar28 Ekim 2013 12:05

    iyi iyi cehapeyide müslümanlaştırılar .yoksa niye katılsınlar.

  • KİM BUNLAR28 Ekim 2013 11:41

    TAMDA BAŞÖRTÜSÜ MESELESİ MECLİSDE TARTIŞILIRKEN ESKİ SAADETLİ,VE HAS PARTİLİLERİN BU İSLAM DÜŞMANLARINA KATILMALARI NORMAL MI GAYET NORMAL ÇÜNKÜ GEÇMİŞDEDE 28 ŞUBATTA DA OLDU BÖYLE DURUMLAR O ZAMAN NERDEYSE DİN DEĞİŞTİREN BİLE OLDU ŞİMDİDE AYNI BUNDAN SONRADA BÖYLE DURUMLAR YAŞANIR KİMİLERİ İSLAMI SECER KİMİLERİ HİRİSTİYANLIĞI SECER KİŞİNİN KENDİ İRADESİNDE OLAN BİR ŞEY KİŞİLER NASIL İNANIYORSA ÖYLE YAŞAR