BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin17 ilde kar fena bastırdı----

17 ilde kar fena bastırdı

17 ilde kar fena bastırdı
04 Aralık 2015 - 09:56 www.finansgundem.com

Samsun başta olmak üzere Ordu, Giresin, Amasya, Tokat ve Sinop için hava durumu raporunda uyarı verildi

Meteorolojinin yayınladığı son hava durumu tahminine göre bugün özellikle 6 ilde çok yoğun kar yağışı görülecek 11 ilde de kar yağışı devam edecek.
 
Ankara hava durumu raporuna göre ise kar kağışı bugün de devam edecek. İstanbul için yapılan hava durumu tahmini ise parçalı bulutlu bir hava gösteriyor.
 
Halen ülkemizin kuzey kesimlerinde devam eden yağışlar gece saatlerinden itibaren Karadeniz üzerinden gelen yeni bir yağışlı sistem ile birlikte yoğun kar yağışına döndü. Meteoroloji yayınladığı hava durumu raporunda yoğun kar yağışı için uyarı verdi.
 
Bugün yoğun karın etkili olacağı iller şunlar;
 
Amasya
Tokat
Sinop,
Samsun,
Ordu,
Giresun' un yüksek kesimlerinde kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışı var.. Don ve buzlanma ile birlikte ulaşımda aksamalar başta olmak üzere meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
 
Meteorolojinin günlük hava durumu tahmininde Gümüşhane, Bayburt, Artvin, Ardahan, Erzincan, Sivas, Trabzon, Rize, Çankırı, Yozgat ve Kastamonu illerinde de yoğun kar yağışının devam edeceği bildirildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)