BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem'1.5 yılda iyi sınav verdik'----

'1.5 yılda iyi sınav verdik'

'1.5 yılda iyi sınav verdik'
24 Ocak 2013 - 20:24 www.finansgundem.com

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Davos'ta Türkiye ekonomisine ilişkin açıklamalarda bulundu

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Davos'ta katıldığı Dünya Ekonomik Forumu'nda gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Bu yıl Davos'taki zirvede morallerin çok iyi olduğunu belirterek ifadelerine başlayan Şahenk, "Krizlerde hatalardan ders çıkarmayı öğrendik" dedi.
Şahenk, "Şirketlerin, liderlerin kararlarını hızla yenilemesi gerekiyor" diyerek "Bugün alınan kararlar yarın yanlış olabiliyor. İş dünyası, bulunduğu ülkenin barometresidir" ifadelerini kullandı.
Ayrıca 2013 yılında en çok ilgilendiği yatırımın tarım ve hayvancılık olduğunu söyleyen Şahenk, "Türkiye artık kendi tohumunu oluştursun istiyoruz" diyerek Niğde Üniversitesi'nde Ar-Ge merkezi açacaklarını belirtti.
Şahenk uluslararası kredi derecelendirme kuruluşlarına da değinerek, "Not veren kuruluşlar her zaman geriden geliyor. Ben piyasanın verdiği nota bakıyorum. Türkiye, güçlü bir bilançoya sahip" diyerek ülkenin ekonomik olarak iyi bir yolda olduğunu dile getirdi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)