BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde hareketli anlar! Köprü tekrar trafiğe açıldı----

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde hareketli anlar! Köprü tekrar trafiğe açıldı

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde hareketli anlar! Köprü tekrar trafiğe açıldı
14 Haziran 2024 - 23:01 www.finansgundem.com

15 Temmuz Şehitler Köprüsü akşam saatlerinde çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Bireysel bir eylem sebebiyle kapatılan köprü, bir süre sonra çift yönlü olarak trafiğe açıldı

Saat 22.45 sıralarında şüpheli bir araç 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde durdu. Olayın ardından köprü çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı.

İstanbul Valiliği’nden yapılan ilk açıklamada, köprüde meydana gelen olayın bireysel olduğunun değerlendirildiği, Emniyet’in köprü trafiğini durdurduğu ifade edildi.

“SMA” YAZILI ARAÇ

Şüpheli araç nedeniyle İstanbul Emniyeti alarma geçti. Aracın üzerinde "SMA" yazarken, trafik çift yönlü olarak durduruldu. Trafikte kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.

 15 Temmuz Şehitler Köprüsü trafiğe kapatıldı

“BİREYSEL BİR EYLEM”

Olay yerinde polis ekipleri sevk edilirken, İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, "Köprüde meydana gelen olayın bireysel bir eylem olduğunu değerlendiriyoruz. Emniyetiniz tedbir amaçlı köprü trafiğini durdurdu" ifadelerine yer verildi.

Trafik akışı bir süre sonra Anadolu’dan Avrupa yönüne doğru açıldı.

YERLİKAYA: İKNA EDİLDİ, BİPOLAR TEDAVİSİ GÖRÜYOR

Son olarak yaşananlara dair İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan açıklama geldi.

Sosyal medyadan bir paylaşım yapan Yerlikaya, "15 Temmuz Şehitler Köprüsünde, üzerinde SMA yazan bir aracın saat 22.14’te yolu kapatması nedeniyle köprü trafiği çift yönlü olarak trafiğe kapatılmıştır. Aracı kullanan R. C. Ç. adlı şahsın 1,5 yıldır bipolar tedavisi gördüğü tespit edilmiştir. Emniyet görevlilerimiz şahısla müzakere etmiş ve şahıs ikna edilip teslim alınmıştır. Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir" dedi.

KÖPRÜ İKİ YÖNLÜ OLARAK TRAFİĞE AÇILDI

Bireysel eylem nedeniyle tedbir amacıyla trafiğe kapatılan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, tekrar iki yönlü olarak trafiğe açıldı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)