BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem14 kişiye FETÖ'den gözaltı kararı!----

14 kişiye FETÖ'den gözaltı kararı!

14 kişiye FETÖ'den gözaltı kararı!
21 Mart 2018 - 10:35 www.finansgundem.com

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 2011'de yapılan polislikten komiserliğe geçiş sınavında FETÖ üyelerinin yazılı sınav öncesinde sınav sorularına erişen örgüt üyelerine 14 şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 2011'deki Polislikten  Komiserliğe Geçiş Sınavı sorularını sınav öncesinde Fetullahçı Terör Örgütü  (FETÖ) üyelerine sızdırdıkları belirlenen 14 kişi hakkında gözaltı kararı aldı. 

Başsavcılıktan yapılan açıklamada, örgüt üyelerinin yazılı sınav  öncesinde sorulara ulaşarak, örgüt üyelerine verdikleri ve soruların verilmesine  aracılık ettikleri belirlenen polis memuru ve öğretmen 14 şüpheli hakkında  bugünden itibaren gözaltı kararı alındığı kaydedildi.

Gözaltı kararının ardından Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla  Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince şüphelilerden 3'ü yakalandı. Şüphelilerden  8'inin ise aynı kapsamdaki başka davalardan cezaevinde tutuklu bulundukları  öğrenildi.

Ekipler, diğer 3 şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. Aynı soruşturmada daha önce de 40 kişi hakkında gözaltı kararı verilmişti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)