BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem100 kentte Dünya Değişim Günü kutlaması----

100 kentte Dünya Değişim Günü kutlaması

100 kentte Dünya Değişim Günü kutlaması
15 Temmuz 2022 - 19:10 www.finansgundem.com

Dünya Değişim Günü, 7 Temmuz Perşembe günü yurt içi ve yurt dışı 100’ün üzerinde şehirde halka açık etkinliklerle kutlandı.

Uluslararası Değişim Federasyonu (ULUDEF) tarafından 2018 yılında ilan edilen ve her sene 7.7 tarihinde kutlanan Dünya Değişim Günü, 7 Temmuz Perşembe günü yurt içi ve yurt dışı 100’ün üzerinde şehirde kutlandı. 

2022 yılı kutlamalarının teması “Dünya Barışı İçin Kendinle Barış” olarak seçilen bu çok özel günün UNESCO Uluslararası Günler listesine alınması için ortak çalışmalar da devam ediyor.

Uluslararası Değişim Federasyonu yetkilileri, 2022 yılı Dünya Değişim Günü kutlamalarına ilişkin şöyle konuştu: “Bu özel gün 2018 yılında Uluslararası Değişim Federasyonu tarafından bireyin, toplumun ve dünyanın bilinçli değişimi için ilan edildi ve her yıl tüm dünyada coşkuyla kutlanıyor.

Bu yılki kutlamalar kapsamında, 7 Temmuz Perşembe günü yurt genelinde ve tüm dünyada 100’ün üzerinde şehirde tüm halka açık ücretsiz etkinlikler gerçekleşti. Etkinliklerde bu yıl “Dünya Barışı İçin Kendinle Barış” ana teması çerçevesinde önemli bir farkındalık yaratıldı. Kutlamalar özellikle halka açık meydanlarda ve parklarda düzenlendi. Ayrıca doğada da kutlamalar yapıldı. Kutlamalarda konserler, danslar, değişim nefes çalışmaları ve bireyin pozitif yöndeki değişimi üzerine farkındalık yaratan konuşmalar yer aldı. Organizasyonlara belediyelerin büyük desteği oldu.    

Etkinlikler yurt dışında Amerika Birleşik Devletleri, Fransa, İngiltere, Arjantin, Meksika, Japonya, Almanya, Bosna Hersek, Hollanda, Çek Cumhuriyeti ve Azerbaycan'da yapıldı. Yurt içinde ise İstanbul, İzmir, Ankara, Adana, Mersin, Tekirdağ, Denizli, Samsun, Antalya, Bursa, Eskişehir, Marmaris, Edremit, Bodrum, Gölcük, Çorlu gibi yurt geneli pek çok yerde kutlama gerçekleşti.

Yurt genelinde kutlamalara destek olan kurumlara teşekkürlerini ileten Uluslararası Değişim Federasyonu yetkilileri, "İstanbul Şişli Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ankara Yenimahalle Belediyesi, Adana Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Mersin Mezitli Belediyesi, Marmaris Belediyesi, Edremit Belediyesi başta olmak üzere 7 Temmuz Dünya Değişim Günü 2022 yılı kutlamalarına destek veren tüm belediyeler ile özel ve tüzel tüm birimlere teşekkür ederiz. 2023 yılında 7 Temmuz’da coşku dolu kutlamalarla yine birlikte olacağız” dedi.

Hollandalı 'evsiz' bakan!

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)