BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin10 Kasım'da Akit'ten büyük terbiyesizlik!----

10 Kasım'da Akit'ten büyük terbiyesizlik!

10 Kasım'da Akit'ten büyük terbiyesizlik!
10 Kasım 2015 - 15:04 www.finansgundem.com

Bir televizyon kanalı ile bir genel yayın yönetmeni, Atatürk’ü hedef alan “Zulüm 1938’de son buldu” mesajları nedeniyle sosyal medyada lanetlendi

Parçalanan bir imparatorluktan modern bir devlet çıkaran, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 77'nci ölüm yıldönümü bir kez daha toplumun geniş bir bölümünü yas ve özlemde birleştirdi.

Ancak sayıları az da olsa bugün provokatif mesajlar da gönderildi. Bunlardan en çok tepki çeken, Akit TV'de yayınlanan 10 Kasım haberi oldu.

Akit TV’de Atatürk için “Resmiyette öyle kabul edilen Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Cumhurbaşkanı” tanımı yapılarak, Atatürk ve devrimlerinden alaycı bir üslupla bahsedildi. Ekranda “Zulüm 1938’de son buldu” yazısıyla sunulan videonun sonunda ise Atatürk'e ithafen "Rahmetle anamıyoruz seni Paşam" ifadeleri kullanıldı.

Yüzlerce kişi sosyal medyada #AkiteLanet etiketi ile kanala tepki gösterdi. Bu etikete son bir saatte 5 binden fazla tweet geldi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)