BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans Kulis1 milyar dolarlık ayrılık ----

1 milyar dolarlık ayrılık

1 milyar dolarlık ayrılık
17 Aralık 2012 - 17:31 www.finansgundem.com

Temeli 1991’de, Alman Lisesi mezunu ikizler Mehmet ve Murat Ersoy tarafından atılan ETS’de ilginç bir süreç yaşanıyor

Bünyesinde ETS Tur (Ersoy Turistik Servisleri), Voyage otelleri ve Atlasjet’in bulunduğu, cirosu 1 milyar doları aşan ETS Grubu’nda  yol ayrımı söz konusu. Ancak kulağımıza gelen söylentilere bakılırsa 21 yıldır birlikte hareket eden ikizler, kısa süre önce şirketleri aralarında paylaşıp yollarını ayırdı. Turizmciler, evliliklerin ikiz kardeşlere yaramadığını ve kavgaların evlilik sonrasında arttığını söylüyor. İkizler Atlasjet’in yüzde 90 hissesi Murat Ersoy’da, ETS Tur’un büyük hissesi de Mehmet Ersoy’da kalacak şekilde anlaşmışlar.

Halen kardeşlerin eşit paylara sahip olduğu, bünyesinde altı otel bulunan Voyage Turizm Otelcilik ile Maxx Royal’de çözümün nasıl sağlanacağı ise henüz bilinmiyor. Turizm kulislerinde, kardeşlerin önümüzdeki dönemde  ETS’nin yerine iki ayrı şirket kuracağı ve işleri tamamen ayıracakları yolunda söylentiler dolaşıyor.  (PARA)
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)