Ana SayfaYaşam-MagazinYıldızlar Türkiye için neler söyledi?---

Yıldızlar Türkiye için neler söyledi?

2 / 23
Yıldızlar Türkiye için neler söyledi?
02 Ocak 2017 - 09:37 www.finansgundem.com

SANCILI DÖNEM BİRAZ DAHA SÜRECEK

-Türkiye’yi 2017 yılında neler bekliyor? 

Asude Argun: Değişim süreci gelmiş dayanmış ancak burada söylediğim hiçbir şey siyasi değil çünkü bunların hepsi aklın ürettiği sistemler. Sancılı dönem biraz daha sürecek. 2017’de yapılanma süreci içerisinden geçeceğiz, halkın demokratik platformların istişare edileceği süreç 2017 boyunca kalacak. Değişikliğe doğru gidiyoruz. Satürn hala yay burcunda ilerliyor. Hukuksal ve kamusal düzenin, dini konuların hala gözden geçirileceği, cemaatler ile ilgili konular olabilir, bunların devam edeceği bir süreçten geçiyoruz.

Özellikle mart ve nisan aylarında Venüs’ün geri hareketiyle birlikte orada dalgalanmalar var. Burada gerçekçi olup sakin kalmalıyız. Çuvaldızı kendimize batırma zamanı. Dünya, kapitalist dönemin çökmekte olduğu, faşizmin biraz canlanarak yolunu bulacağı ama daha hümanist olacağı bir dönemden geçiyor. Faşizm geliyor demiyorum, anlattığım hiçbir şey kişisel değil. Dünya böyle bir dönemden geçiyor ve Türkiye de bunların başında. 2020 sonrası özellikle İstanbul dünya başkenti olacak. Risk almadan devam etme dönemindeyiz.

TRUMP’IN HARİTASINDA BOŞLUK YOK

Mesela Trump ABD Başkanı seçildi ama ne kadar orada kalacak? Bence çok feci durumda Trump! Aralık, ocak, şubat, ağustosa kadar Trump’ın haritasında boşluk yok. Ne kadar başta kalır bilemiyorum? Trump’ı indirmek için kanunlar, kurallar konabilir. Ya da tam tersine güçle savaştığı bir dönem Trump daha faşist hale gelebilir. Daha ortası yok. Trump gelecek ve Obama’dan aldığı bayrağı devam ettirecek bir şeyi onun haritasından okuyamıyoruz. Trump’ın önü çok zor!

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster