Ana SayfaYaşam-MagazinYıldızlar Türkiye için neler söyledi?---

Yıldızlar Türkiye için neler söyledi?

1 / 23
Yıldızlar Türkiye için neler söyledi?
02 Ocak 2017 - 09:37 www.finansgundem.com

BERRİN UYANIK BEKAR – FINASGUNDEM.COM / ÖZEL

Üstad şöyle yazar. “İstanbul’un en güzel 7 tepesinden biriydi. Çevre denize nazır, havadar ve cennet gibi genişti. Hep birlikte karar verildi. Süleymaniye buraya dikilecek. Yıldızların haber verdiği uğurlu gün 13 Haziran 1550’de, uğurlu saatte, atının üstünde gelen heyecanı büyük Sultan emredince, Şeyhülislam Ebüssuud Efendi mihrap temeline ilk taşı koyarak inşaata ‘Haydi Bismillah’ dedi...”  

Gördügünüz gibi... 

466 yıl önce de uğurlu gün, uğurlu saat için yıldızlara bakılıyor. 

Peki, o yıldızlar, 466 yıl sonra bugün ne yapıyor? 

Yıldız dilini bilenle yine konuşuyor. 

Zaten Astroloji Uzmanı Asude Argun da “Yıldızlar sadece karanlık geceleri aydınlatmaz” diyor.

Belli ki, gökyüzü yol gösterdiği gibi, insanoğlunun kaderini de bağrında saklıyor...

Kozmik bilim çağındayız

Dünle bugün arasındaki en ciddi fark nedir derseniz, artık üstünde ilmi kaftanlı işin kompetanları sahada; jüpiter-satürn birleşmesinin öneminde kişisel kariyerle, yazgıyla sınırlı kalmayıp ülkeyi, dünyayı etkileyecek çok daha önemli okumalara, yorumlara imza atıyorlar. Güneşin, gezegenlerin konumu,birleşmelerin, hareketlerin tetiklediği bir oluşumda, geleceğe yönelik tahminler, bilimsel bir rayda yürütülüyor.

Kozmik bilim çağı yaşanıyor.

Enerji dolu, mesaj taşıyor

Ademoğlu nerede karaya vuracağı meçhul bilinmezlik denizinde çırpınıp dururken zaman akıyor, geleceğe doğru. İnsanlar yüzyıllar önce olduğu gibi yine ‘yarın kıtadan kıtaya havada, karada, denizde neler olacak?’ merakı içinde. Evrenin göndereceği mesajlarla yanıp tutuşuyor. Yıldızlar varoluştan beri hareketli. Enerji dolu. Ve ‘mesaj’ taşıyor.

İnsanoğlu artık martavala tok!

Gazete sayfalarındaki, internette sebil, “Koçlar bugün sevgilinizle kavga edebilirsiniz... Balıklar aman oltaya takılmayın, aslanlara yem olmayın... İkizler dikkat yarın birinizin kafasına saksı düşebilir...” kehanetleri, meraklısı çok gibi görünse de rafa kalkmış bile. İnsanlar sanki martavala doymuş gibi.. 

Yaşadığımız yeni bin yılın başında, kozmik çağda, açlık daha farklı. O yüzden siyasi, ekonomik tarih gezegenlerle yazılıyor. Uzman yıldız haritasına bakıyor, anlatıyor: “Venüs’ün geri hareketinin yarattığı dalgalanmalar, dünyayı yiyip bitiren bir sistemin çöktüğünün habercisi. Büyük bir kavganın da, kırılmaların da işaretini veriyor...”


Türkiye’nin gündemi ne olacak?

Astroloji Uzmanı Asude Argun kritik olayları, zamanları dile getirirken, önemli bir uyarıya da peşine ekliyor. “Risk almadan yola devam etme dönemi.” Türkiye’nin yeni yıldaki gündemi ne olacak, hangi sorunlarla karşı karşıya kalacak? Görünürde gergin süreç var mı, varsa hangi aydan başlayacak? Pozisyonlar sil baştan mı? Ekonomimiz için tasalanmalı mıyız? Gözüm İstanbul, canım İstanbul, kentlerin efendisi İstanbul’u coşturacak müjde ne? Yatırımcı nasıl hareket etmeli? İş dünyası nelere dikkat etmeli?

“Trump’la refah mı kaos mu gelecek?” kaygısını günlerdir stratejistler, analistler, siyaset bilimciler, ekonomistler tartışırken, yıldızlar ne söylüyor? Argun’un yorumu ne? Asude Hanım, Avrupa Birliği hakkında gelecekte neler görüyor? Yıldızlar ona Euro için ne fısıldıyor? Krizleri fırsata çevirenler kimler olacak? İletişim deryası sosyal medya için ne düşünüyor? Yaşamı mı karartıyor? Yeni yılın en şanslı burcu hangisi?

Sorular, sorular...

Argun, “Kişi doğru şeyle beslenirse doğru enzim üretiyor, doğru enzim üretince gökyüzüyle aynı rezonansta kalabiliyor. Ne yersek oyuz” derken neyi kastediyor?

Zirvedeki isim

Astroloji teleskopa gözünü dikip, yatıp kalkmakla olsaydı, çatıda oturan her ademoğlu kahin kesilirdi.

Oysa bu bir meslek ve o kadar ciddi eğitim alanı, o kadar geniş katkı sahası var ki. Tabi, kabiliyetine güvenene, ruhunu yıldız gibi hissedene...

Asude Argun mesleğinin zirvesinde olduğu kadar bu konuda da örnek yetenekte bir insan. Tek kelimeyle; Bilirkişi. Çünkü sadece astroloji eğitimi almakla, Göklerin Bilgeliği Okulu’nu bitirmekle, Klasik Astroloji, Horary Astrolojisi ve Electional Astroloji derslerini birincilikle tamamlayıp, ‘Ustalık Belgesi’ kazanmakla, Hint Astrolojisi okumakla yetinmemiş... Başarılarına İbni Sina tıbbı, ayurveda, nabız okuma, Doğu teşhisleri, Osmanlı hekimlerinin sağlık kuralları, değerli taşlar bilimi, gözden teşhis, kadim bilgelikte enerji bedeni öğretileri, geleneksel tıp çalışmalarını eklemiş, hayatını anlamlandırmış. Kitap yazmış, Osmanlıca ve Arapça eğitim alarak İlm-i Nücum astroloji eserini Türkçeye kazandırmış. TV’de, radyoda progmlar yapmış. 5 yıldır kurucusu olduğu Jüpiter Danışma Astroloji ve Kişisel Gelişim Merkezi’nde astroloji eğitimi veren Asude Argun’ buluşuyoruz.

Anlatıyor, dinliyorum.

Bildiği, ‘olacak, olma ihtimali çok yüksek’ dediği o kadar çok şey var ki..

Bizim bilmediğimiz o kadar çok sır var ki...

İnanamıyorum.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster