Ana SayfaBankacılıkKredi büyümesinde yavaşlama bekleniyor---

Kredi büyümesinde yavaşlama bekleniyor

8 / 10
Kredi büyümesinde yavaşlama bekleniyor
02 Ocak 2018 - 11:30 www.finansgundem.com

“NİŞ ALANLARA DESTEĞİMİZ SÜRECEK”

Hakan Ateş/Denizbank Genel Müdürü 

TARIMDA 30 YENİ ŞUBE  

Yol haritamıza göre niş alanlara verdiğimiz desteği sürdüreceğiz. Tarım, KOBİ, perakende ve dijitalleşme öncelikli alanlarımız arasında. 30 civarında şube açarak, tarım müşterilerine ulaşma hedefimizle Anadolu'da ağımızı genişleteceğiz. Yine denizcilik ve gemicilik, eğitim, sağlık, kültür ve sanat, diğer önem verdiğimiz alanlar arasında yer alıyor.

DİJİTAL DÖNÜŞÜM YAŞANIYOR  

Özellikle Z jenerasyonunun (inansal ihtiyaçlarının başlayacağı önümüzdeki 5-10 yıl içinde sektörün dijital dönüşüme hızlı bir şekilde adapte olup daha teknolojik ve farklı çözümler sunabilmesi, bu duruma karşı yeteneklerini geliştirmesi gerekiyor. Bu nedenle 2018'de geleneksel bankacılık hizmetini değiştirmeye devam edeceğiz. Çünkü tüm dünyada insan hayatında dijitalleşmeye doğru bir eğilim olduğu açık. Finansal kurumların bu jenerasyonu ana hedef kitle olarak seçmesi uzun sürmeyecek.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster