Ana SayfaBankacılıkKredi büyümesinde yavaşlama bekleniyor---

Kredi büyümesinde yavaşlama bekleniyor

7 / 10
Kredi büyümesinde yavaşlama bekleniyor
02 Ocak 2018 - 11:30 www.finansgundem.com

“OPERASYONEL VERİMLİLİĞİ ARTIRIYORUZ”

Temel Güzeloğlu/QNB Finansbank Genel Müdürü 

TÜZEL KREDİLERDE İŞTAHIMIZ SÜRECEK  

2018 yılında da sektörün daha çok tüzel kredilerde büyümeye devam edeceğini öngörüyoruz. İhracatı özendirmeye yönelik makro politikalar çerçevesinde alınan tedbirler de bu öngörümüzü destekliyor. Banka olarak sektör büyümesine paralel bir şekilde risk maliyetlerimize odaklanarak tüzel kredilerde büyüme iştahımız devam edecek. Kurumsal bankacılık ve proje finansmanında rekabetçi politikamız sürecek, ve Dış ticaret işlemlerinde pazar payımızı artıracağız.

DİJİTALE YATIRIM ÖNEMLİ

Yaptığımız teknolojik yatırımlarla operasyonel verimliliğimizde ciddi seviyede artış sağladık ve bununla beraber müşterilerimiz işlemlerini çok hızlı bir şekilde tamamlayabilir hale geldi. Önümüzdeki dönemlerde de operasyonel verimliliğimizi arttırıcı projeler önceliğimiz olacak. 2018 yılında dijital kanallarımızı aktif olarak kullanan müşteri sayımızı arttırmayı hedefliyoruz. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster