Ana SayfaBankacılıkKredi büyümesinde yavaşlama bekleniyor---

Kredi büyümesinde yavaşlama bekleniyor

5 / 10
Kredi büyümesinde yavaşlama bekleniyor
02 Ocak 2018 - 11:30 www.finansgundem.com

“DÖNÜŞÜME ÖNCÜLÜK ETMEYİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Fuat Erbil/Garanri Bankası Genel Müdürü 

SÜRDÜRÜLEBİLİR BÜYÜME  

2018’de de aynı özveriyle ülkemizin sürdürülebilir büyümesine katkı sağlayıcı projeleri ve tasarruf sahiplerini desteklemeyi, ekonomiye kaynak sağlamayı sürdüreceğiz. Stratejimizin odağını oluşturan müşterilerimiz, çalışanlarımız ve iş modelimize yönelik yatırımlarımızla 2018’de de sektördeki dönüşüme öncülük etmeyi amaçlıyoruz.

2018 DE İYİ OLUR  

2017’deKGF desteğinin de etkisiyle TL kredi büyümesinde yakalanan ivme 2018’de bir miktar yavaşlasa da güçlü seyrini koruyacaktır. Kurdaki hareketliliğe de bağlı olarak, yabancı para krediler tarafında tek haneli büyümenin sürmesini bekliyoruz. Sektör ana tonlama kaynağı olarak yine mevduata odaklanacak. Mevduat büyümesi önümüzdeki yıllarda kredi büyümesine daha fazla yaklaşarak kredi-mevduat makasını daraltacaktır. Sektör sermaye ve likidite anlamında risk yönetimi ve aktif kalitesi adına güçlü göstergelerini 2018'de de koruyacaktır.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster