Ana SayfaBankacılıkKredi büyümesinde yavaşlama bekleniyor---

Kredi büyümesinde yavaşlama bekleniyor

4 / 10
Kredi büyümesinde yavaşlama bekleniyor
02 Ocak 2018 - 11:30 www.finansgundem.com

“TEKNOLOJİK DÖNÜŞÜM YAŞIYORUZ”

Adnan Bali/İş Bankası Genel Müdürü 

DİJİTALE YATIRIM  

Dijitalde uygulamalarımızı modernize etmekten çağdaş ve güvenli bir veri merkezi inşa etmeye kadar geniş bir yelpazede aksiyon alıyoruz. Banka tarihinin en büyük teknolojik altyapı dönüşümlerinden birini gerçekleştiriyoruz. Bunun bir parçası, Tuzla’da kurduğumuz 2 binin üzerinde çalışanımızın bütün bankaya hizmet verdiği teknoloji ve operasyon merkezi... Ayrıca, Atlas adını verdiğimiz ve bankayı veri konusunda olumlu yönde ayrıştıracak veri merkezi yatırımımızı da tamamladık.

PERSONEL SAYISI ARTACAK  

Ülke istihdamına da katkı sağlıyoruz. Sektörde şubelerin kapatıldığı ve işten çıkarmaların yaşandığı bir dönemde İş Bankası’nda işe atımlar düzenli ve sürekli olarak devam etti. Bu yıl 748 yeni işe alım yaptık ve 24 bin 718 çalışana ulaştık. Kasım 2017 itibarıyla 22’si yurtdışı olmak üzere toplam 1.367 şubemiz var. 2018 yılında verimlilik hedeflerimiz çerçevesinde şube ağımızın optimizasyonuna yönelik olarak yatırımlarımız devam edecek.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster