Ana SayfaRöportajlarVatan, kredi kartına taksit sınırlandırması---

Vatan, kredi kartına taksit sınırlandırması

6 / 10
Vatan, kredi kartına taksit sınırlandırması
11 Şubat 2014 - 10:25 www.finansgundem.com

SEKTÖRDE ARTIK SATIN ALMA ÇIKMAZ”

- Geçtiğimiz yıl 2 önemli yabancı teknoloji market zinciri Türkiye'den çıkma kararı aldı ve Türkiye operasyonlarını sattılar. 2014'te sektörde yeni satın almalar bekliyor musunuz?  Siz de satın alma için fırsat kolluyor musunuz?

Hasan Vatan: Sektörde artık satın alma çıkmaz. Ama geri çekilme çıkabilir. Çünkü son kalan yabancı daha büyük bir yapı ve daha büyük bir zarar. Kimse o zararı yüklenmek istemez. Diğerlerini alan firma da bayağı bir zarar satın almış oldu. Çok iyi bir hareket değil o. Bizim daha önce bir tanesini almak için görüşmelerimiz oldu.  Üste para istedik vermediler. Sonra biz 20 mağaza açalım aynı işi yapalım demiştik ve gerçekten ocak ayı içinde aynı işi yaptık. 20 mağazamız 1 ay boyunca çalıştı ve aynı işi yaptık. Üstelik de onların 5 birim giderleri vardır ama biz 2 birim giderle bu işi halletmiş olduk. Tam planladığımız şey tuttu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster