Ana SayfaRöportajlarVatan, kredi kartına taksit sınırlandırması---

Vatan, kredi kartına taksit sınırlandırması

10 / 10
Vatan, kredi kartına taksit sınırlandırması
11 Şubat 2014 - 10:25 www.finansgundem.com

“TL ALIYORUZ TL SATIYORUZ”

-Bu yeni yasayla birlikte reklam da bir kısıtlamaya gidecek misiniz?

Hasan Vatan: Yok aynen devam edecek. Kısıtlama yaptığınız zaman kendi kendinize ters sarmala girmiş oluyorsunuz. Bu tür durumlarda insanlar ‘adam çıkartayım’ diyor, ‘reklamı keseyim’ diyor. Bu sefer belki normal olacak iş de olmuyor ve daha beter oluyor. Aslında kırılma noktası eleman çıkartmaya başlarsa o zaman işler tersine dönmeye başlıyor. Çünkü sizin bir arkadaşınız çıkarılmışsa eyvah beni de çıkartabilirler diye düşünüyorsunuz. Aynı firmada olmasanız bile alışverişi kesiyorsunuz. O alışverişi de kesmek negatif döngünün başlangıcı oluyor.

-Doların yükselmesi sizi nasıl etkiliyor?

Hasan Vatan: Bir kısım mallarımız zaten TL. TL alıyoruz TL satıyoruz. Onlarda herhangi bir şey yok. Bir kısım dolarlı mallarımız var onları da günlük olarak kurla çarpıp yeni fiyat belirliyoruz. Ama zaten biz yüzde bir yukarıda koyuyoruz etiketi. Dolayısıyla eğer onun içindeyse sorun olmuyor. Biz ürünlerimizin hiçbirini ithal etmiyoruz.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster