Ana SayfaYaşam-MagazinUluslararası Altın Lale film yarışmasında iddalı 15 film---

Uluslararası Altın Lale film yarışmasında iddalı 15 film

15 / 15
Uluslararası Altın Lale film yarışmasında iddalı 15 film
24 Mart 2016 - 12:19 www.finansgundem.com

Ansızın / Auf Einmal / All of A Sudden - Aslı Özge

‘Köprüdekiler’le Altın Lale En İyi Film ve ‘Hayatboyu’yla Altın Lale En İyi Yönetmen ödüllerini kazanan Aslı Özge’nin Almanca çektiği ilk film olan ‘Ansızın’, Hamlet’ten bir alıntıyla açılıyor: “Zira iyi ya da kötü yoktur. Düşünce var eder ikisini de.” Bir anlık zaaf ile karışan hayatları konu aldığı filminde Özge, hikâyeyi gizemli bir sinema diliyle anlatırken seyirciyi iyinin ve kötünün giderek belirsizleştiği gergin bir tartışmaya çağırıyor.

Yönetmen Pablo Trapero başkanlığındaki Uluslararası Altın Lale jürisinde oyuncu Melisa Sözen, oyuncu Lior Ashkenazy, video sanatçısı Ali Kazma ve yapımcı Ewa Puszczynska yer alıyor.
İKSV eski yönetim kurulu başkanı ve İstanbul Film Festivali kurucularından Şakir Eczacıbaşı anısına verilen Uluslararası Altın Lale Ödülü, bu yıl da Eczacıbaşı Topluluğu tarafından 25.000 euro’luk para ödülüyle destekleniyor. Bu ödülün 10.000 euro’su Altın Lale’nin sahibi olacak filmin yönetmenine, 10.000 euro’su filmin Türkiye’deki dağıtımını üstlenecek firmaya, 5.000 euro’su ise Jüri Özel Ödülü’nü kazanacak filmin yönetmenine verilecek.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster