Ana SayfaYaşam-MagazinTürkiye’nin yıldız haritasından neler çıktı?---

Türkiye’nin yıldız haritasından neler çıktı?

3 / 15
Türkiye’nin yıldız haritasından neler çıktı?
11 Ekim 2017 - 10:05 www.finansgundem.com

SABIR VE SAKİNLİK TAVSİYESİ

2017 sadece Türkiye değil diğer tüm ülkelerin oldukça sarsıldığı ve 2024 tarihine kadar sarsılacağı bir dönem. 2017 Ay ve Güneş tutulmaları yılı. Tutulmalar krizleri, büyük değişiklikleri, bitişleri ve aynı zamanda yeni başlangıçları harekete geçirir. Türkiye haritasında bu tutulmalar, daha çok mücadele, ekonomi, paranın değeri ve tasarrufla ilgili tedbirleri, cesaret, hayatta kalabilme ve risk alarak hareket etme yönünde vurgu kazanıyor. Ülkenin güvenlik alanında büyük endişeler, krizler dahilinde olduğunu anlatıyor. Burada sabır ve sakinlik ile hareket etmek en güzeli olabilir.

Tabi tüm bu gelişmeler olurken Balık burcundaki Neptün bir sis perdesi yaratıp büyük belirsizlik ve karmaşaya, gerçekleri algılayamamaya, yanılma payının yüksek olması sebebiyle sıkıntılı koşullara sürüklüyor olacak. Peki, bu yıl sonuna kadar neler olabilir?

*Ülkemize karşı açık veya gizli düşmanlıklar dikkat çekici görünür hale gelebilir,

*Sağlık alanında bazı yanlışlar gündem olurken bazı alternatif çözümler ortaya çıkabilir,

*Doğa hareketlenebilir,

*Birçok medyatik ismin kaza ve ölüm haberi artabilir,

*Ekim ayı dikkat çekici, özellikle 14 Ekim’de şiddet ve huzursuzluk tırmanabilir,

*Bulanık ve gerilimli akış para piyasasını istikrarsız bir sürece sürükleyebilir,

*Aralık ayında oğlak burcunda yedinci eve geçen Satürn 1,5 yıl boyunca anlaşmalar, diplomatik ilişkiler konusunda ciddi zorlanmalar yaratabilir,

Görüldüğü üzere 2017 ülkemizi zorlar vaziyette. Zor bir devreden geçerken evrenin bir çıkış yolu bulmak için şartları zorladığını, tıkalı kanalları açmak için hizmet ettiğini bilmek gerekir. Vakit, ruhun akıl ile birleşip Yaradan ile bütünleşip yol alma vakti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster