Ana SayfaYaşam-MagazinTürkiye’nin yıldız haritasından neler çıktı?---

Türkiye’nin yıldız haritasından neler çıktı?

2 / 15
Türkiye’nin yıldız haritasından neler çıktı?
11 Ekim 2017 - 10:05 www.finansgundem.com

GÖKYÜZÜNÜN YANSIMALARININ TÜRKİYE’YE ETKİLERİ

Her insanın kendine özel doğum haritası olduğu gibi Türkiye’nin de bir doğum haritası bulunmaktadır. 29 Ekim 1923’te ilan edilen Cumhuriyet doğum anı olarak kabul edilmiştir.

Güneşi beşinci ev de Akrep burcu olan ülkemizin yükseleni yengeç. 12. Ev de olan ay burcu da ikizlerdir. Bize kısaca ülkemizin, duygu yoğunluğunun fazla olması ile birlikte olayların peşini bırakmayacağını, ısrarcı ve takipçi olduğunu gösterir. Güç elde etmek için derin ve gizli arzu duyar. Belli etmese bile rekabet arzusu çok güçlüdür. Sonuç olarak, haritanın genel gezegen, burç, ev ve açılarının çok detayına girmeden sadece Türkiye’nin kolay bir haritaya sahip olmadığından söz edebiliriz. Ülkemizin yükselen burcu yengeç, duygusal ve merhamet duygusunun çok yüksek, dış dünyaya kendini direkt ifade etmekten çok ima edip anlaşılmayı bekleyen ve başkalarını koruma kollama eğiliminde olduğunu görebiliriz. Kimlik evinde bulunan dönüşüm ve yeniden doğmayı anlatan retro durumundaki pluton, bağımsızlığın geri kazanılması ve ülkemizin kurulması için canını feda etmekten çekinmemiş bir neslin, büyük savaşlar ve fedakarlıklar sonucu küllerinden doğmuş bir milletin hikayesini anlatır.

Açılmamış kanatların, büyüklüğü bilinmez. Küllerinden doğmuş bir milletin kanatlarını açıp uçma mücadelesinin son dört yıldır içindeyiz.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster