Ana SayfaBankacılıkABD'nin en güçlü Türk iş kadınları---

ABD'nin en güçlü Türk iş kadınları

11 / 19
ABD'nin en güçlü Türk iş kadınları
06 Haziran 2017 - 14:42 www.finansgundem.com

Shiny Burcu Ünsal/Beverly Hills'in parlayan yönetici koçu

ABD'de isminin yanına parlak anlamına gelen 'Shiny' adını alarak kariyeriyle uyumlu hale getiren Shiny Burcu Ünsal, yönetici koçluğu yapıyor. Yakında Türkiye'de de yayınlanacak olan "You Are A Star! Shine!" kitabının yazarı olan Ünsal, "Be-Live in U" adlı yönetici koçluğu şirketinin kurucusu. Beş yıldır UCLA'da üst düzey yöneticilere liderlik ve duygusal zeka dersleri veren Ünsal, Forbes.com'da da yazıyor. Şirketini 2011 yılında kurmuş olan Ünsal, ODTÜ Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu. Aynı zamanda UÇLA tarihinde online olarak da ders vermeye başlayan ilk kişi.

“LİDER OLMANIN YEDİ VASFI VAR"

"Lider olmanın yedi vasfı vardır: farkındalık, özgüven, evrensel çağrı (ben neden varım diye sormak), adanmışlık, duygu kontrolü, karizma ve katkı faktörü (nasıl işe yararım diye sormak). Kadınlar bu vasıfların çoğuna erkeklerden daha fazla sahip. Ama erkeklerin önüne geçmek istemiyorlar. Bu onlara tabu geliyor. Ben yaparım diyemiyorlar. Kadının lider olarak erkekle rekabet etmesine bile gerek yok aslında; doğuştan liderdir kadın. Ancak yetiştirilme tarzı ve özgüven problemi nedeniyle geride kalıyor. Oysa kadının sahip olduğu zaman yönetimi yeteneği, üretkenlik, empati, motivasyon, ikna ve iletişim kabiliyetleri erkeklerin çoğunda yok."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster