Ana SayfaBankacılıkTürk bankalarından yurt dışında büyük atak!---

Türk bankalarından yurt dışında büyük atak!

8 / 12
Türk bankalarından yurt dışında büyük atak!
12 Ocak 2016 - 08:17 www.finansgundem.com

DÖRT ÜLKEDE FAALİYETTE

Yapı Kredi Rusya, Azerbaycan, Hollanda ve Malta olmak üzere dört ülkede ve ayrıca Bahreyn'de bulunan şubesi kanalıyla yurtdışı faaliyetlerini yürütüyor. Bunlar içinde 2015 başında açılan Malta'daki banka en genç yurtdışı yatırımı olarak dikkat çekiyor.

25 yıl önce 1990 yılında Rusya'daki ilk Türk bankasını açan Yapı Kredi, 1998 yılında ise Azerbaycan'da Yapı Kredi Bank Azerbaijani faaliyete geçirdi. Bugün Yapı Kredi Bank Azerbaijan 16 şubesi ve 450'den fazla çalışanıyla, hem kurumsal, hem bireysel bankacılık alanında hizmet veriyor. Ayrıca banka nitelikli insan kaynağı yetiştirmek amacıyla Yapı Kredi Bankacılık Akademisi'ni Azerbaycan'a da taşıdı. Bunun dışında banka yine bu ülkedeki müşterilerine kart programı WorldCard'i ve internet bankacılığı ürününü sunuyor. Bu sayede artık Azerbaycanlı kullanıcılar da taksit ve puan kazanıyor.

Yapı Kredi Bank Nederland ise 2001 yılında hizmete girdi.

Hollanda'da, ticari, özel ve perakende bankacılık alanlarında müşterilerine hizmet veren banka ağırlıklı olarak Türkiye'deki yerleşik grupların yurtdışı yatırımları, satın almaları ve emtia ticareti ile ilgileniyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mustafa korkut22 Ağustos 2024 19:12

    Bangladeşte süresi dolan kredi kartımı nasıl yenileyebilir ve adresime günderilmesini sağlayabilirim

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster