Ana SayfaBankacılıkTürk bankalarından yurt dışında büyük atak!---

Türk bankalarından yurt dışında büyük atak!

7 / 12
Türk bankalarından yurt dışında büyük atak!
12 Ocak 2016 - 08:17 www.finansgundem.com

DUBAİ TEMSİLCİLİĞİ YOLDA

Denizbank'ın ağırlığı Avrupa'da olmak üzere yurtdışında çok geniş bir şube ağı bulunuyor. Tüm segmentlerdeki müşterilerinin yurtdışı bankacılık ihtiyaçlarını karşılamayı amaçladıklarını söyleyen Denizbank Yönetim Kurulu Üyesi Derya Kumru, bankanın yurtdışı iştiraklerine ilişkin şu bilgiyi veriyor:

"Avrupa, Rusya ve Kıbrıs'ta faaliyet gösteren iştiraklerimiz, bunlara bağlı şubelerimiz ve Bahreyn Toptan Bankacılık Merkezimiz kanalıyla müşterilerimize hizmet sunuyoruz. Avrupa'daki iştirakimiz DenizBank AG, Avusturya merkezli olup, 26 tanesi Avusturya, 16 tanesi de Almanya'da olmak üzere toplam 42 şube ile faaliyet gösteriyor. DenizBank AG şubelerinin yanı sıra Avusturya'da direkt bankacılık hizmeti de sunuyor." Denizbank ayrıca Rusya'daki iştiraki JSC DenizBank Moscow ile faaliyet gösteriyor. Bu şube Türkiye-Rusya arasında kurulmuş finansal bir hub rolünü üstelenerek, özellikle Rusya'da faaliyetleri bulunan Türk şirketlerinin finansal ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor. Kıbrıs'ta faaliyet gösteren EuroDeniz IBU Ltd. ise off-shore bankacılık alanında hizmet sunuyor. Bu arada bankanın yurtdışında herhangi bir temsilciliği bulunmuyor.

Denizbank'ın 2016 yılında Dubai'de temsilcilik açma konusunda çalışmaları bulunduğu bilgisini de veren Derya Kumru, bankanın stratejisini şöyle özetliyor: "DenizBank Finansal Hizmetler grubu olarak potansiyeli olan ve müşteri ihtiyaçlarımızın bulunduğu pazarlar genişleme planımızda öncelik sahibi. Faaliyet gösterdiğimiz Avusturya, Almanya ve Rusya'daki iştirak ve şubelerimiz aracılığı ile bu bölgelerde yatırımı veya ticari ilişkisi bulunan Türk şirketlerine ticari ve kurumsal bankacılık alanlarında hizmet veriyoruz. Bireysel bankacılık alanında ise Avrupa'daki iştirakimiz DenizBank AG 172 binin üzerinde Avusturyalı ve Alman müşteriye hizmet sunuyor."

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mustafa korkut22 Ağustos 2024 19:12

    Bangladeşte süresi dolan kredi kartımı nasıl yenileyebilir ve adresime günderilmesini sağlayabilirim

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster