Ana SayfaBankacılıkTürk bankalarından yurt dışında büyük atak!---

Türk bankalarından yurt dışında büyük atak!

6 / 12
Türk bankalarından yurt dışında büyük atak!
12 Ocak 2016 - 08:17 www.finansgundem.com

ABD ŞUBESİ FAALİYETTE

Vakıfbank'ın halen yurtdışında New York (ABD), Erbil (Irak) ve Manama (Bahreyn) kentlerinde üç şubesi bulunuyor. Bunlardan Manama'daki, kıyı bankacılığı (off-shore) şubesi olarak hizmet veriyor. Avrupa'da ise 1999 yılından bu yana merkezi Viyana'da bulunan 'VakıfBank International AG' ile faaliyet gösterdiklerini söyleyen Vakıfbank Genel Müdür Yardımcısı Hasan Ecesoy, "Bu iştirakimizin Avusturya'nın yanı sıra Almanya'nın Frankfurt ve Köln kentlerinde de şubeleri var. New York şubemiz 1991, VakıfBank International AG 1999, Bahreyn şubemiz 2005, Erbil şubemiz ise 2011 yılında faaliyetlerine başladı. Bankamız, orta ve uzun vadede, özellikle dış ticaret potansiyelimizin arttığı, müşterilerimizin faaliyetlerini yoğunlaştırdığı bölgelerde şube ve temsilcilik açma fırsatlarını sürekli olarak değerlendiriyor" bilgisini veriyor.

Vakıfbank'ın yurtdışı yatırımlarındaki temel misyonunun, "Yurtdışı şube ve iştiraklerimizi ülkemiz vatandaşlarına ve o ülkelerde yaşayan yurttaşlarımıza hizmet sunmak" diye özetleyen Ecesoy, bu şubeler kanalıyla sunulan hizmetleri ise şöyle özetliyor:

"VakıfBank International AG, gerek Avusturya, gerekse Almanya'daki şubelerinde lokal piyasaya ilişkin her türlü ticari bankacılık işlemini gerçekleştiriyor. Erbil ve New York şubelerimiz ise ilgili ülke vatandaşlarına bazı bankacılık hizmetleri sunuyor. Ayrıca, Kıbrıs Vakıflar İdaresi tarafından kurulan ve 1983 yılında faaliyete başlayan Kıbrıs Vakıflar Bankası'nda da yüzde 15 ortaklığımız var."

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mustafa korkut22 Ağustos 2024 19:12

    Bangladeşte süresi dolan kredi kartımı nasıl yenileyebilir ve adresime günderilmesini sağlayabilirim

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster