Ana SayfaBankacılıkTürk bankalarından yurt dışında büyük atak!---

Türk bankalarından yurt dışında büyük atak!

4 / 12
Türk bankalarından yurt dışında büyük atak!
12 Ocak 2016 - 08:17 www.finansgundem.com

ERBİL’DE ŞUBESİ VAR

Albaraka Türk dünyanın 15 ülkesinde faaliyet gösteren Albaraka Bankacılık Grubu'na (ABG) bağlı. Bu nedenle Kuzey Afrika, Ortadoğu ve Güney Afrika'da yaygın bir network ağına sahip. Bunun dışında Irak'ın Erbil kentinde 2011 yılında şube açtıkları bilgisini veren Albaraka Türk Genel Müdürü Fahrettin Yahşi, "Bankamızın yakın dönem için yurtdışında yeni şube veya temsilcilik açma planı yok. Ancak önümüzdeki dönemlerde Türkiye'nin yakın ticari ilişkileri ve tarihi, kültürel bağlarının güçlü olduğu bölgelerdeki fırsatları değerlendirebiliriz" diyor.

Banka hali hazırda tek yurtdışı şubesi olan Erbil'de müşterilerine kredi kartı, debit kart, POS hizmeti gibi perakende bankacılık ürünleri hariç tüm ürünleri sunuyor. Erbil'de özellikle yoğun olarak yurtdışı transfer, akreditif ve harici garanti işlemleri ve kurumsal finansman desteği sağladıkları bilgisini veren Fahrettin Yahşi, Erbil'e ilişkin şu bilgiyi veriyor:

"Erbil'deki müşterilerin büyük çoğunluğu Türkiye ile iş ilişkisi içindeki yerel şirketler. Çoğunun ortak noktası bir Türk markasının Irak/Kuzey Irak distribütörü olmaları. Bu açıdan Türkiye'de mukim şirketlere en büyük hizmetimiz, Irak ile ticaretlerini güvenli bir zemine taşımalarını sağlamak."

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mustafa korkut22 Ağustos 2024 19:12

    Bangladeşte süresi dolan kredi kartımı nasıl yenileyebilir ve adresime günderilmesini sağlayabilirim

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster