Ana SayfaBankacılıkTürk bankalarından yurt dışında büyük atak!---

Türk bankalarından yurt dışında büyük atak!

10 / 12
Türk bankalarından yurt dışında büyük atak!
12 Ocak 2016 - 08:17 www.finansgundem.com

HESAPLARA ULAŞIM İMKANI

İş Bankası'nın yurtdışında 14 ülkede, 53 şube ve iki temsilciliği bulunuyor. Bu şubelerin 17'si İşbank AG'ye, 11'i İşbank Rusya'ya, 2 adedi JSC İşbank Georgia'ya, ve 23 adedi ise doğrudan İş Bankası'na ait. Bankaya ait 23 şubeden 16'sının Kuzey Kıbrıs'ta, birinin Bahreyn'de, ikişer adedinin ise İngiltere, Irak ve Kosova'da faaliyet gösterdiğini söyleyen Türkiye İş Bankası Ticari Bankacılık Satış Bölüm Müdürü Salih Karadurmuş, bankanın yurtdışı temsilcilikleriyle ilgili ise şunları söylüyor:

"Bankamızın Çin ve Mısır'da da birer temsilciliği var. Yine yurtdışı örgütlenmemiz olan İşbank AG ise Almanya'da 13, Fransa, Hollanda, İsviçre ve Bulgaristan'da birer şube olmak üzere Avrupa'da toplam 17 şubeye sahip. Ayrıca geçen ağustos ayında Gürcistan örgütümüzün statüsünü bankaya çevirdik. Gürcistan örgütümüzün faaliyetini ise artık "JSC Isbank Georgia" unvanı altında sürüyoruz."

Karadurmuş’un verdiği bilgiye göre, bankanın öncelikli hedefi Türk firmalarının ve nüfusunun yoğun olduğu coğrafyalarda şubeleşmek. Ancak aynı zamanda çok uluslu veya o ülkenin yerel kurumsal firmaları ile de çalışmayı hedeflediklerini söyleyen Karadurmuş, yurtdışı şubeleri kanalıyla sundukları hizmet ve ürünler hakkında ise şu bilgiyi yeriyor: "Bu kapsamda hali hazırda Yönetim Kurulumuz tarafından Bankanın Genel Müdürlüğüne yurtdışı örgütlenmeye ilişkin yetki verildi. Öncelikle yetkilendirildiği ülkelerde ülke ekonomileri ve siyasal/sosyal gelişmeler de izlenerek şubeleşme/banka satın alma yönünde çalışmalarımız devam ediyor. Aynı zamanda şubeleştiğimiz ülkelere bankamızın teknolojisini de taşıyarak internet bankacılığı, POS, kartlı ödeme sistemleri ürünlerini de ihraç ediyoruz. Bankamızın yurtdışında yaşayan vatandaşlarımıza sunduğu en özel hizmet, bulundukları ülkede bankamızın sunduğu tüm bankacılık hizmetlerine ek olarak Türkiye'deki mevcut hesapları üzerinden de işlem yapabilmeleridir. Örneğin,

Batum'da yaşayan bir vatandaşımız Türkiye'deki hesaplarından şubemiz veya bankamatiklerimiz aracılığıyla anında para çekebiliyor ve Türkiye'ye para gönderebiliyor. Bunun yanında özellikle kredi kullanmak isteyen vatandaşlarımızın Türkiye'deki kredi değerliliklerini görebiliyor olmamız da belli bir avantaj sağlıyor. Bu sayede müşterilerimizin Türkiye'den satın alacakları tamamlanmış ya da natamam konut projelerine finansman sağlayabiliyoruz."

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mustafa korkut22 Ağustos 2024 19:12

    Bangladeşte süresi dolan kredi kartımı nasıl yenileyebilir ve adresime günderilmesini sağlayabilirim

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster