Ana SayfaBankacılıkTürk bankaları dünyanın kapılarını açıyor---

Türk bankaları dünyanın kapılarını açıyor

3 / 7
Türk bankaları dünyanın kapılarını açıyor
21 Ağustos 2017 - 14:56 www.finansgundem.com

60'IN ÜZERİNDE ÜLKEDE

HSBC uluslararası network'ünü, bilgi birikimi ve deneyimini müşterilerine sunmak için örgütlenmiş bir banka. Bu kapsamda, kurumsal bankacılık ve yatırım bankacılığı alanlarında çok uluslu şirketler, büyük kurumsal şirketler, kamu kurumları ve finansal kurumlara; bireysel bankacılık ve birikim yönetimi alanında ise orta üst ve üst gelir segmentindeki müşterilere odaklanıyor. Örneğin HSBC, kurumsal bankacılık alanında globalde faaliyet gösteren kurumsal müşterilerine, ilgili ülkede açacağı hesaplarına elektronik ortamdan ulaşabileceği ve doğrudan işlem yapabileceği, güvenli ve gerçek zamanlı erişim sağlayan global elektronik bankacılık ve nakit yönetimi ürünlerini sunuyor. HSBC Türkiye Genel Müdürü Selim Kervancı, bu çerçevede firmalara sağladıkları ürünleri şöyle özetliyor:  

"Firmaların ilgili ofislerimizle koordine-li biçimde yurtdışında yapılacak yatırımın finansmanına yönelik yapılandırılmış finansman ürünleriyle kredi ihtiyacını karşılıyoruz. Veya HSBC Türkiye ve diğer ülkelerle bağlantılı dış ticaretin finansmanına yönelik ürünlerimiz var. HSBC Grubu, şu an dünya ticaretinin yaklaşık yüzde 10'una aracılık ediyor ve 60'tan fazla ülkede dış ticaret alanında uzman 4 bin 500'ün üzerinde çalışanla müşterilerine hizmet veriyor. Ülke özelinde Ortadoğu bölgesi (Dubai, Mısır, Umman), Fransa, Almanya ve Çin aktivitenin en yüksek olduğu ülkeler." 

Bireysel bankacılık alanında ise müşterilerin hem yurtiçindeki hem de dışındaki ihtiyaçlarına uygun ürün ve hizmetler sunmayı hedeflediklerini söyleyen Selim Kervancı, konuşmasını şöyle sürdürüyor: "HSBCnin Premier hizmeti sunduğu müşteriler, dünyanın her yerindeki HSBC şubelerinde Premier müşteri olarak tanınıyor ve sahip olduğu HSBC hesapları arasında ücretsiz para transferi yapabiliyor, ayrıcalıklı işlem limiti ve ücretleri gibi hizmetlerden faydalanabiliyor. Ayrıca Premier müşterilerimiz, HSBC Premier Debit Kart ile yurtdışındaki HSBC ATM'lerinin yanı sıra diğer tüm banka ATMTerinden de ücret ve komisyon ödemeden para çekebiliyor. 

Aynı zamanda müşterimizin HSBC Premier Kredi Kartı / Banka Kartı'nı yurtdışında kaybetmesi ya da çaldırması durumunda, kartını hemen iptal ederek bir sonraki iş günü içerisinde yeni kartını kendisi-ne teslim ediyoruz. Yine bu süre zarfında Premier müşterilerimiz bulunduğu ülkedeki herhangi bir HSBC şubesinden 2 bin dolara kadar anında, 2 bin doların üzerindeyse şubeden onaylı acil nakit çekimi yapabiliyor."

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster