Ana SayfaBankacılıkTürk bankaları dünyanın kapılarını açıyor---

Türk bankaları dünyanın kapılarını açıyor

2 / 7
Türk bankaları dünyanın kapılarını açıyor
21 Ağustos 2017 - 14:56 www.finansgundem.com

BAĞLANTI TÜRKİYE'DEN KURULUYOR

Örneğin HSBC Türkiye'de hesabınız var. Çin'e mal satacaksınız. Hemen Türkiye HSBC kanalıyla bu finansal kanalı kurabiliyorsunuz. Anında para transferlerini yapabiliyorsunuz, üstelikte ücret ödemiyorsunuz. Hemen söyleyelim bu durum tek bir banka ile sınırlı değil. Türkiye'de faaliyet gösteren çok sayıda banka müşterilerine benzer hizmetleri sunuyor. 

Bugün Türkiye'deki bankanın müşterisi olduğunuz için firmanız adına ya da size özel kredi kartı hizmeti sunuluyor, ayrıca Türkiye'deki hesaplara ulaşabilme, kart çalınması durumunda bir gün içinde yeni bir kart ulaştırma, dünyanın herhangi bir yerindeki ATM'den debit kartlarınızla ücretsiz yararlanma, o ülkeyle ilgili danışmanlık hizmetleri, ilgili ülkede açılan hesaplara elektronik ortamda ulaşma gibi akla gelebilecek ve sizin ihtiyacınız olabilecek tüm bankacılık hizmet ve uygulamalarına ulaşabiliyorsunuz. 


ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster