Ana SayfaYaşam-MagazinTiyatronun usta ismi Göktay Tosun’un sırları---

Tiyatronun usta ismi Göktay Tosun’un sırları

4 / 10
Tiyatronun usta ismi Göktay Tosun’un sırları
08 Ocak 2018 - 12:10 www.finansgundem.com

SİNEMA MI, DİZİ Mİ? GÖNLÜ HANGİSİNDEN YANA?

-Evet, o yüzden tiyatrocular, dizi oyunculuğuna geçiyor. Çözüm var mı?

Göktay Tosun: Onu şöyle dolduruyorsunuz. Yan işler var bir oyuncu için. Dublaj gibi. Ben yaklaşık 10 sene boyunca kurumsal çalıştım, 2 farklı eğitim danışmanlığı şirketi ile beraber şirket eğitimlerinde, informatif drama oyunculuğu yaptım. O da çok önemli bir deneyimdi benim için. Çünkü direkt halkla beraber yapıyorsunuz. Yani tek başınıza da değil.

Televizyon ise çok daha farklı. Bir menajere, ajansa ihtiyacınız var. Biz de önümüze çıkardıkları projeleri yaptık; bir çok dizi, sinema filmi oldu.

- Sinema hakkında düşünceniz nedir?

Göktay Tosun: Açıkçası sinema muhteşem bir dünya. Çok güzel bir dünya. Ben diziden daha çok seviyorum. Çünkü dizi daha çok bir fastfood. Bugün yap, akşam izlensin, yarın onu hatırlayan yok. Ama sinema kalıcı bir şey. Yıllarca devam ediyor. Eyvah Eyvah’ta, Vatan Sağolsun ve Bir Varmış Bir Yokmuş’ta oynadım. O zaten bambaşka bir şeydi. Evet, İngiltere’deyim, artık orada yaşıyorum, orada tiyatro yapıyorum ama bundan sonrasında aslına bakarsanız gönlüm hep sinema yapabilmekten yana.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster